regijsko tekmovanje notranjske
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
regijsko tekmovanje notranjske
VSEM EN LEP POZDRAV.KO BEREM FORUM O TEKMOVANJIH SO OMENJEJA SAMO LJ.REGIJA.MENE PA MOČNO ZANIMAJO ODZIVI NA TEKMOVANJE ZA NOTRANJSKO REGIJO.
TO TEKMOVANJE JE BILO ZA MENE OSEBNO NEREGULRNO,SEVEDA JE TO MOJE MNENJE,ME PA ZANIMA ČE IMA ŠE KDO KAKŠNO MNENJE O TEM KAO REGIJSKEM TEKMOVANJU
TO TEKMOVANJE JE BILO ZA MENE OSEBNO NEREGULRNO,SEVEDA JE TO MOJE MNENJE,ME PA ZANIMA ČE IMA ŠE KDO KAKŠNO MNENJE O TEM KAO REGIJSKEM TEKMOVANJU
Re: regijsko tekmovanje notranjske
Zakaj pa neregularno?DOKTOR napisal/-a:VSEM EN LEP POZDRAV.KO BEREM FORUM O TEKMOVANJIH SO OMENJEJA SAMO LJ.REGIJA.MENE PA MOČNO ZANIMAJO ODZIVI NA TEKMOVANJE ZA NOTRANJSKO REGIJO.
P.S.
Doktor, priporočam, da izklopiš CAPS-LOCK
-
watcher
Se strinjam z Doktorjem.
Orodje je bilo pod kritiko.
Ljudje, pa ni vsaka njiva dobra za tekmovanje notranjske regije - govorimo o Novi vasi - o.p.
Pri pionirkah so bila že vedra ene trojke različna. OK.
Šobe na ročnikih so nesle nekam... ali pa je bil curek razpršen.
Pri mladincih je bilo treba levo brentačo dolivat. Brentače so se vdirale zaradi razmočenega terena. Ogrodje rova je bilo tik nad ponjavo - tunelom. Še dobro, da imajo mladinci čelade, da ni kdo priletel vanj !!! Čas izvedbe vaje z ovirami prvouvrščene ekipe je bil 110 sek. Pa kje se še to dogaja?
Pri članih so bili pri sesalnih ceveh problemi na spojkah - zobje.
Karabini na vezalnih vrveh so bili exstra small velikosti. Ventil na motorki je bil "zarjavel" - ni se vrtel. Strojniki so imeli pripombe, ker niso bili prepričani, ali so odvili ventil do konca.
Razmere na terenu - njivah so se pa spreminjale iz ure v uro. Tiste ekipe, ki so trenirale doma, so bile pripravljene z regularnim (brezhibnim in standardnim) orodjem.
Ne vem čemu imamo sodnike, ki naj bi odločali tudi o primernosti terena in orodja? Žalostno je, ker na takšnih napakah organizatorjev izpadajo favoriti, ki imajo kaj pokazati tudi naprej na državnem tekmovanju.
Pa lep pozdrav!
Orodje je bilo pod kritiko.
Ljudje, pa ni vsaka njiva dobra za tekmovanje notranjske regije - govorimo o Novi vasi - o.p.
Pri pionirkah so bila že vedra ene trojke različna. OK.
Šobe na ročnikih so nesle nekam... ali pa je bil curek razpršen.
Pri mladincih je bilo treba levo brentačo dolivat. Brentače so se vdirale zaradi razmočenega terena. Ogrodje rova je bilo tik nad ponjavo - tunelom. Še dobro, da imajo mladinci čelade, da ni kdo priletel vanj !!! Čas izvedbe vaje z ovirami prvouvrščene ekipe je bil 110 sek. Pa kje se še to dogaja?
Pri članih so bili pri sesalnih ceveh problemi na spojkah - zobje.
Karabini na vezalnih vrveh so bili exstra small velikosti. Ventil na motorki je bil "zarjavel" - ni se vrtel. Strojniki so imeli pripombe, ker niso bili prepričani, ali so odvili ventil do konca.
Razmere na terenu - njivah so se pa spreminjale iz ure v uro. Tiste ekipe, ki so trenirale doma, so bile pripravljene z regularnim (brezhibnim in standardnim) orodjem.
Ne vem čemu imamo sodnike, ki naj bi odločali tudi o primernosti terena in orodja? Žalostno je, ker na takšnih napakah organizatorjev izpadajo favoriti, ki imajo kaj pokazati tudi naprej na državnem tekmovanju.
Pa lep pozdrav!
-
winter
- _strojnik_
- Kontakt:
Rezultati regijskega tekmovanja so v priponki.
Sem prepričan, da je za dosežene rezultate v precejšnji meri vplivalo orodje in teren.
Sem prepričan, da je za dosežene rezultate v precejšnji meri vplivalo orodje in teren.
- Priponke
-
- TEKMOVANJE NOTRANJSKE REGIJE 13.10.2.pdf
- (74.61 KiB) Prenešeno 270 krat
Ja res je, vendar pa so mladinke dosegle čas 98,63.winter napisal/-a:zdravo!
a lahko kdo objavi za vse kategorije rezultate za notranjsko regijo, da res vidimo če so delali 110 sekund prva ekipa mladincev, da vidimo če je to res mogoče!
Lp
A delale so pozneje, kot pa prva ekipa mladincev
Očitno vse le ni v pogojih na pogah
LP
-
yyy
sem se že oglasila enkrat. Priporočam VSEM staršem,da svojih otrok ne izpostavljajo takim bedarijam kot je bilo tole gasilsko tekmovanje notranjske.Večkrat sem pomagala otroku in domačim gasilcem ter spremljala priprave na tekmovanje. in tokrat so nas starše domači gasilci pregovorili da smo si tekmovanje celo šli pogledat. SRAMOTA . Pojdite si pogledat kako športno tekmovanje. Ali nimate pojma pripravljalci tekmovanja oz. tisti ki tekmovanje vodite ali pa tisti, ki svoje ekipe izpostavljalte takim bedastočam. Slišala sem da so nekatere ekipe doma vadile s časi okrog 55. No, ko pa sem videla kako so se obnašali sodniki in vodje tekmovanja pa mi je prekipelo. Odpeljali smo se v zavesti, da si kaj takega ne gremo nikloli več pogledat kaj šele udeležiti. Upam ler da imate v vaši organizaciji tudi organe , ki lahko kaj ukrepajo . V dobro mladine predvsem.Sicer pa so se baje naprej uvrstile ekipe,ki na občinskih tekmovanjih nitzi slučajno niso bile v ospredju oziroma so se naregijsko uvrstile komajda.
Sicer se nerad mešam v debate o tekmovanjih,a če tekmovalna ekipa ugotovi,da orodje ni izpravno,ima možnost zahtevati novo oziroma ustrezno.Tako,kot v pravilih piše,kako se vaja izvede,tako so napisana pravila,kakšno orodje mora biti.Pri članskih tekmovanjih se za to briga desetar,pri mlajših pa je to dolžnost in pravica mentorja,zato mu je tudi dovoljeno pregledati opremo in desetino spremljati na tekmovanju
Na vsakem tekmovanju so pripombe takšne ali drugačne. Ponavadi so za slabe rezultate krivi sodniki, teren in podobno, nikoli pa niso krive same ekepe. Glede na rezultate (kiso za regijsko tekmovanje res porazni) mislim, da so tu nekaj krive tudi same ekipe. Saj kolikor sem gledal rezultate saj pri članih razen ene ekipe ni nobena ekipa naredila vaje brez kazenskih točk.
Mislim, da je potrebno najprej razčistiti med desetinami, če je pa res, da je bil teren in orodje popolnoma v nasprotju z predpisi, pa sploh ne vem zakaj ste se odločili da boste tekmovali.
Mislim, da je potrebno najprej razčistiti med desetinami, če je pa res, da je bil teren in orodje popolnoma v nasprotju z predpisi, pa sploh ne vem zakaj ste se odločili da boste tekmovali.
Vsi za enega eden za .....
To kar je napisal Miran je največkrat velja za opremo. Ja teren pa je tak kot je. Če je to na travi in cel dan pada dež ima vsaka kasneje nastopajoča ekipa slabše pogoje, to je jasno in se ne da pomagat. Verjetno če bi imeli možnost tekmovališča na asfaltu bi se že prej odločili zanj.mirank napisal/-a:Glede opreme je jasno, da če se bilo kaj pritožuješ, dobiš odgovor da je za vse ista! Tako da je negodovanje zaradi opreme odveč...
Edina možnost je prestavitev tekmovanja na kasnejši termin, kar pa potegne za sabo ... .
Stati inu obstati. /Trubar/
Čisto se strinjam zgospo yyy da to ni bilo na ravni regijskega tekmovanja,ampak če hočeš mladino pelati naprej moraš tu to "požreti".Orodje za mladino je bilo čisto neuporabno,vsa čast domačinom za tako orodje.Ob enem pa bi odgovori še savinčanu,ko sem omenjal neregularnost nisem omenjal sodnikov čeprav bi jih lahko pa to ni bil moj cilj.Pri članskih ekipah je bilo orodje povsem neuporabno.Saj so bile spojke polomljene kar pri štirih ceveh od osmih.Toliko o tem.Kar se glede časov tiče pa tudi niso mogli biti boljši,pa to ni v moj zagovor ampak tako pač je bilo.