Poročanje medijev-odaja Trenja

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
matej
Kraj: Ljubljana

Poročanje medijev-odaja Trenja

Odgovor Napisal/-a matej »

Dovolil sem si odpreti novo temo. Nekaj je bilo o zadevi napisanega že v drugih postih, mislim da je bolje da o tej zadevi tukaj pišemo in se razpišemo.
Glede včerajšnega Trenja katastrofa - prvotni namen jim je spodletel, ali pa je bil ravno to ta namen.

Prilagam pa pisanje ene od domsačink na drugem forumu;

moram dati iz sebe
Napisal: domačinka
Datum: 21.09.2007 21:23

včerajšnja trenja:bjonda ni izgubila skoraj nič,ker nič nima kajti noče delati ona samo govori kako je pridna,župan seveda ni bog,je le moški ki je železnike dvignil višje,pri tem mogoče kje greši,prostovoljci garajo ,tisti ki niso izgubili veliko hočejo veliko dobiti,na trenjih so bili kot občinstvo "blokarji"ki so na suhem,javno mnenje v železnikih je da bi se morala bjonda in prevoznica županu opravičiti,ljudje so danes hudo jezni na dve novi tv zvezdi,kajti tisti ki so izgubili vse ali veliko delajo pospravljajo...nimajo časa nastopati,kdor je normalen in ga je katastrofa obšla pomaga.Pojavil se je še en velik problem,tisto malo kar je ostalo zdaj še kradejo..tako da ,ma ljudje so/smo podn

ostalo si lahko preberete tukaj:

http://med.over.net/forum5/read.php?151,4291033
Uporabniški avatar
hec

Odgovor Napisal/-a hec »

Ženska, k je že odprla usta, sem videl da ni normalna :crazy:
Ta ženska je bla v takem stresu, da ni bla niti sposobna pri miru stat, kaj šele nekaj normalnega povedat!
man260
Kraj: gorenjska

Odgovor Napisal/-a man260 »

Tej sploh ne bi rekel ženska (beri človek) po mojem je nekaj drugega.
Njena izjava, da lopata vihti gasilko in ne gasilka lopato je PODEN od podna. Namesto,da bi jo pohvalila gre pa izjavit tako podlost. Sama verjetno še videla ni kakšna zgleda lopata.
Mislim, kar je preveč je preveč.
Uporabniški avatar
Godec A.
Kraj: Volavlje

Odgovor Napisal/-a Godec A. »

Mah, una babnca je itak ena navadna kokoš, je nisem jemal resno niti 5 sekund. Se ji že po izrazu vidi, da sploh ni socializirana. Pa tud mislm, da si tako mislijo o njej tud drugi normalni ljudje.

Sej razumem, da je težko, ampak za nastalo situacijo direktno ni kriv nihče. Narava je nad nami vsemi in lahko nas sprav na kolena kadar hoče.

Bolj kot to, me je pa motila celotna odaja Trenja. Novinarjev že tako ne maram, zdej jih pa še manj. Njim se gre samo za gledanost in odmevnost odaje. Se mi pa zdi bolano, da take katarstofe iskoriščajo na dost primitivn način. Če bi blo Slaku sploh kej jasno, kako se res pomaga ljudem, potem se mi sedaj sploh ne bi rabili pogovarjat o tem, ker bi itak odaja zgledala drugače. Se hito opaz razlika med novinarji nacionalke in drugimi. So na RTV-ju dost bolj profesionalni. Te odaje že tako in tako ne spremljam, pa tudi te nisem kaj dost. V bodoče je pa sploh ne bom.

LP
NA POMOČ!!!
Uporabniški avatar
NH30

Odgovor Napisal/-a NH30 »

To si primitivni ljudje,brez kančka hvaležnosti.Se vidi,da je južne krvi.
Le čevlje sodi naj kopitar! F.Prešeren
Uporabniški avatar
OperativeC_19
Kraj: Trbovlje - Gabrland

Odgovor Napisal/-a OperativeC_19 »

Jst sem ubistvu v Železnikih izvedel, kaj se je dogajalo pri Trenjah. Prebivalci železnikov (s katerimi sem se jaz pogovarjal) so ogorčeni nad oddajo, so rekli da teh ljudi itak nobeden ne mara, da ne govorim o tej KOVIČEVI al kaj je že, ni omembe vredno. SLak pa vs veseu, da je lahko našel takšne ljudi, samo da je oddaja zanimiva.

TISTI LJUDJE, KI JIH JE POVODENJ ZARES PRIZADEL, NISO IMELI ČASA ZA TE KOZLARIJE IN SO DOMA PRI SEBI POSPRAVLJALI....

GOSPODU, KI SO MU PA POMAGALI TRIJE "DOLENJČKI" (KOT JE SAM DEJAL) PA ŽELIM, DA ČIMKASNEJE SANIRA ZADEVO, PA SEVEDA BREZ GASILCEV, ČE NIČ NE NAREDIJO...
Druži nas skupno načelo, da ne bi kaj zagorelo...
man260
Kraj: gorenjska

Odgovor Napisal/-a man260 »

Mogoče bo tudi Slak kdaj v takšni godlji, pa iskreno upam, da ga bo kdo vsaj vprašal kako se počuti. Mogoče se bo potem vsaj malo zamislil. Kar pa se tiče gledanosti oddaje upam, da bo padla. Še boljše bi blo jo ukiniti, ker so tako podli.
Uporabniški avatar
MICKA
Kraj: Slovenski Javornik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a MICKA »

Trenj nisem spremljal od začetka, ujel pa sem konec (si bom ogledal cel posnetek).
Ujel pa sem sledeče:
- arogantno obnašanje voditelja, za kar ga je lahko sram in bi se moral opravičiti
- izjava voditelja da je prenos v živo s pomočjo njihovih agregatov, ta pa je višek. Mar bi bil v Lj in praskal j....., agregate pa naj bi dali ljudem ki jih potrebujejo.

TV hiše bi se morale ob takih zadevh malo zamisliti kaj bodo spustile v program. Ni vse zaradi gledanosti.
Polovično znanje je nevarnejše od neznanja (bolivijski)

V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
Uporabniški avatar
_strojnik_
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a _strojnik_ »

Nekateri ljudje mislijo da so vse stvari rešene v trenutku! Ampak na voljo imaš določeno število sil in opreme tako, da ne moreš vse narediti hkrati! Ampak tista ženska pa gleda samo za svojo glavo! Vzela bi lopato in odšla pomagat tudi ona pa bi bilo vse hitreje rešeno!

LP
SLOVENSKO JE BITI GASILEC !!!
Uporabniški avatar
kosma
Kraj: Kresnice
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a kosma »

Nimam komentarja glede oddaje, živ poden od nje in voditelja. :evil:
kosma
Uporabniški avatar
Bošta71
Kraj: Koroška Dravograd

Odgovor Napisal/-a Bošta71 »

Je kdo kje zasledil kakšno opravičilo POPteveja. Glede arogantnosti Slaka in pa bizarnosti celotne oddaje, bi se vsekakor morali opravičiti.Spraševati starše kako se počutijo ob izgubi sina in bodoče snahe, mislim da ti gre na kozlanje .
Dolg jezik ima kratek spomin.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
L.p. Bošta71
Uporabniški avatar
janez
dolgoprogaš
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a janez »

Ne obremenujmo se:

Oddaje Kje pa vas čevelj žuli, Preverjeno, (tudi) Tednik, Trenja, Svet na kanalu A....
Časopisi: Direkt, Slovenske novice, Hopla...

Vse to je toliko kot rumeni tisk, katera je skom večerjala (in nato prebila noč), kdo se ločuje, koga so s kom videli.... Ja ljudje kdo pa to bere? Kaj pa IQ?

To se jemlje kot zabavno pisanje.... Nekaj se je zgodilo, pograbimo in napihnimo. Kdor se sklicuje na take vire tega jaz ne jemljem resno.

PREZRIMO, dostojanstveno.

LP

Janez
Uporabniški avatar
_strojnik_
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a _strojnik_ »

Evo še direkta povezava na komentiranje odaje!

http://24ur.com/bin/etconf.php?section_id=14
SLOVENSKO JE BITI GASILEC !!!
Uporabniški avatar
gasilec77
GE: ljutomer
Kraj: Ljutomer
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gasilec77 »

Spletno delo:

Ogorčenost prebivalcev Železnikov nad medijskim poročanjem

Večina občanov Železnikov je s pomočjo prostovoljcev zelo zadovoljna, zato je jezna na četrtkova Trenja na POP TV, ko so nekateri gostje poskušali očrniti požrtvovalno delo gasilcev, vojakov in ostalih. Ljudje so v času oddaje, ki so jo snemali v improviziranem studiu v Železnikih, celo poskušali napasti gostji, ki sta po njihovem mnenju s svojim govorjenjem delali krivico prostovoljcem in škodo krajanom. O tem naj bi med drugim tekla beseda na ponedeljkovi novinarski konferenci, ki jo bo predvidoma sklical župan Prevc.

lp

dušan
Vedno pričakuj nepričakovano!

HellBird

Odgovor Napisal/-a HellBird »

Tudi meni je en izmed prebivalcev potarnal glede Trenj in POP Tv-ja ter njihovega pristopa do katastrofe. Sam je tudi popljuval oba, ki sta delala krivico reševalnim enotam. Povedal je tudi, da se je njegov sosed želel vključiti v oddajo in jim povedati svoje, vendar mu ekipa POP TV tega sploh ni pustila.
Odgovori