Najstarejše operativno vozilo
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- sebastjan.kamensek
- Kraj: Železniki
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
Najstarejši v našem društvu je pa tale: http://www.pgd-velikelasce.si/vozila.shtml
Stati inu obstati. /Trubar/
- LeonK
- GE: Radlje ob Dravi
- Kraj: Radlje ob Dravi
- Kontakt:
V našem društvo je najstarejši ta: http://www.gasilci.org/galerija/main.ph ... emId=85029 , mislim pa da se mu letnica 1989 sploh ne vidi v društvu je pa od leta 2000, pripeljan je pa bil iz sosednje Avstrije.
Naša lajta je letnik 80 kolikor vem...Nabavni napisal/-a:Mi imamo tud tazga kot na Jezici, letnik 89.
cheeby ali imate kaksna navodila oz ali veste kako se naredi by-pass sesalnega dela in cisterne, da ne gre voda v cisterno.
--
lp
Nabavni ali je bilo to mišljeno tako, da potem kamion dela tako kot ''rosenbauer črpalka'' da črpa in pošilja vodo naprej brez da bi ta voda tekla skozi cisterno?
če je tako mišljeno se bom pozanimal in probal najti kakšna navodila...
Lp
Skupaj spreminjajmo svet na bolje!
cheeby, da tako sem mislil, ker pri nas vsi samo neka govorija koko to deluje pa katere ventile se premakne itd, no na koncu pa studiramo vsi skupi 2 uri pol so pa ("tastati") uzaljeni ker so pac pozabl kako to gre.
Glede letnica pa nima veze ker so jih v tistih letih razdelili kar nekaj po tem podrocju.
vidim, da je pri vasem TAM-u se vse original. Mi smo morali zamenjati rotacijske luci, pa tri izhodne ventile (2 spredaj, en zadaj). Pri nas imamo zraven lestve se 5 sesalnih cevi.
--
lp
Glede letnica pa nima veze ker so jih v tistih letih razdelili kar nekaj po tem podrocju.
vidim, da je pri vasem TAM-u se vse original. Mi smo morali zamenjati rotacijske luci, pa tri izhodne ventile (2 spredaj, en zadaj). Pri nas imamo zraven lestve se 5 sesalnih cevi.
--
lp
Včeraj sem se pozanimal o tem, pa so mi rekli da ne gre tko ''prečrpavat'' ne da bi teklo v cisterno...Nabavni napisal/-a:cheeby, da tako sem mislil, ker pri nas vsi samo neka govorija koko to deluje pa katere ventile se premakne itd, no na koncu pa studiramo vsi skupi 2 uri pol so pa ("tastati") uzaljeni ker so pac pozabl kako to gre.
--
lp
tko da nevem kako so to vaši prakticirali...
če slučajno dobiš odgovor kako to gre mi prosim sporoči da še pri nas pogledam če se vendarle mogoče da to naredit...
Lp
Skupaj spreminjajmo svet na bolje!
TUDI gasilci iz Rač imamo v svoji garaži že kar precej zmatranega starčka. Ime mu je ,,DOJC,, vendar po malih prenovah po njegovi notranjosti nam bo šlužil še kakšno leto ali dve, dokler ne postane DEDEK in v garažo pride čisto nekaj novega. Takrat ga pa bomo častno upokojili.
Aha še to - rodil se je leta 1977
Aha še to - rodil se je leta 1977
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY