Požar tovornjaka
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Požar tovornjaka
med prazniki je sel moj brat na oddih v Bohinj in je na poti posnel tele slikce.
Je rekel, da imajo Blejcani zelo dobre zavore na tovornjaku (pa dobrega soferja)
--
lp
Ostale slike so v galeriji http://www.gasilci.org/galerija/main.ph ... mId=107551
Peter
Je rekel, da imajo Blejcani zelo dobre zavore na tovornjaku (pa dobrega soferja)
--
lp
Ostale slike so v galeriji http://www.gasilci.org/galerija/main.ph ... mId=107551
Peter
-
gasilec_25
- Kraj: gornska
Najprej bi se tudi jaz strinjal kako, da je prišel gasilec sam in še brez zaščitne uniforme.
To se ne sme počet.
Potem bi pohvalil voznika kamiona, ki je opazil, da vozilo gori in ga je uspel pripeljati do avtobusne postaje.
Ni kaj človek je bil priseben in je trezno razmišljal.
Za hitro in učinkovito posredovanje gasilcev PGD Bled, bi rekel samo tako naprej.
Čestitke
To se ne sme počet.
Potem bi pohvalil voznika kamiona, ki je opazil, da vozilo gori in ga je uspel pripeljati do avtobusne postaje.
Ni kaj človek je bil priseben in je trezno razmišljal.
Za hitro in učinkovito posredovanje gasilcev PGD Bled, bi rekel samo tako naprej.
Čestitke
TAM 5500 vem da ste Blejci prletel v polni opremi. Vem tudi da ste odaljeni vec kot 7 km od dogodka. jest nisem nic pametoval, ker me ni bilo zraven.
Bil je moj brat pa je reku da so vasi prletel k`pr norcih pa zadevo urihtal -> mislm da je vse razvidno iz slik.
zakaj pa so iz PGD Bohinjska Bela prisli za vami in zakaj je bil samo eden in tako napravljen kot je bil, boste pa verjetno sami resili.
"malo" iz konteksta: pomankanje operativnih gasilcev, ki vestno nosijo sistem tihega alarmiranja je prisoten v velikih sredinah. To pa zato ker se nekateri ne zavedajo svoje odgovornosti ob vstopu v gasilsko sredino. Pa naj POVELJNIK se tako vpije, da morajo nositi pozivnike.....
Bil je moj brat pa je reku da so vasi prletel k`pr norcih pa zadevo urihtal -> mislm da je vse razvidno iz slik.
zakaj pa so iz PGD Bohinjska Bela prisli za vami in zakaj je bil samo eden in tako napravljen kot je bil, boste pa verjetno sami resili.
"malo" iz konteksta: pomankanje operativnih gasilcev, ki vestno nosijo sistem tihega alarmiranja je prisoten v velikih sredinah. To pa zato ker se nekateri ne zavedajo svoje odgovornosti ob vstopu v gasilsko sredino. Pa naj POVELJNIK se tako vpije, da morajo nositi pozivnike.....
?!?!?
GVC je po moje narobe parkiran. Iz slik se vidi, da se je kadilo ravno proti njemu. O obleki gasilca raje ne bi ... Glede na količino dima bi se morda bilo pametno premiti z IDA. Kaj pravite?
Drugače bi pa lahko kdo še bolj podrobno opisal dogajanje.
Drugače bi pa lahko kdo še bolj podrobno opisal dogajanje.
Rok Ušen, GČ I. st.
- sebastjan.kamensek
- Kraj: Železniki
odgovor
No mislim, da mamo kar zelo vsi malo problemov z alarmiranjem, vsaj v dopoldanskem času ( delo), in pri nas če nebi bilo nas ( študentov), ki smo v dopoldanskem času dosti doma, bi učasih kar trda predla... Vendar imamo srečo, da nekari zavedni gasilci, še zmerom zapustijo delovno mesto ( skoraj neglede na posledice), in pridejo pomagat ljudem v nesreči
Zato nebi prav na veliko krititziral PGD Bohinska Bela... Se zgodi.. Vsakemu se lahko to zgodi, in resnici na ljubo, če je prišel dobro usposobljen operativec, bi tudi tega tovornjaka zrihtov.. Sicer se je malo uštev, ker je prišel brez zaščitne obleke.. To se res nebi smelo dogajat, ker je s tem ogrožal sebe in druge..
Sicer pa vsem čestital za odlično speljano intervencijo!
L.P.
Sicer pa vsem čestital za odlično speljano intervencijo!
L.P.
!Vogn ni igrača!