Novo vozilo GV1 PGD Nemška vas
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Zdravo
Bolj ko gledam slike bolj se mi zde tale predelava dobesedno grdo izvedena. Opazil sem, da cevi stojijo oziroma ležijo bolj po svoje. Tudi razporeditev in izvedba ostale nadgradnje mi ni všeč, razen nosilcev IDA, če že niso našla prostora za sedeži. Kolikor se mi zdi takšnja nadgradnja nebi smela biti draga (malo denarja slaba izvedba). Ne kritiziram društva in gasilcev temveč osebo, ki je delala nadgradnjo. Meni osebno dela najlepše in najfunkcionalnejše nadgradnje GV-1 Ivan iz Ptujske gore.
Vsak ima svoj okus.
Drugače pa čestitke za novo vozilo.
LP
Bolj ko gledam slike bolj se mi zde tale predelava dobesedno grdo izvedena. Opazil sem, da cevi stojijo oziroma ležijo bolj po svoje. Tudi razporeditev in izvedba ostale nadgradnje mi ni všeč, razen nosilcev IDA, če že niso našla prostora za sedeži. Kolikor se mi zdi takšnja nadgradnja nebi smela biti draga (malo denarja slaba izvedba). Ne kritiziram društva in gasilcev temveč osebo, ki je delala nadgradnjo. Meni osebno dela najlepše in najfunkcionalnejše nadgradnje GV-1 Ivan iz Ptujske gore.
Vsak ima svoj okus.
Drugače pa čestitke za novo vozilo.
LP
- Matej B.
- GE: Ptuj / Tržec
- Kraj: Ptuj - Tržec
- Kontakt:
nejc321 tu imaš link za dodatne informacije: http://www.svit-zolar.com/
"Teorija brez prakse je kot voz brez akse!!!"
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
- 13-PGD CERKLJE
- Kraj: Cerklje
lestev
Ko gledam tole vozilo se mi poraja vprašanje kakšno plezalno tehniko mora obladati gasilec, da pride do lestve na strehi
LP!Jan
LP!Jan

Enostavno po zložljivi lestvi nameščeni na zadnjem desnem krilu dvodelnih vrat.13-PGD CERKLJE napisal/-a:Ko gledam tole vozilo se mi poraja vprašanje kakšno plezalno tehniko mora obladati gasilec, da pride do lestve na strehi![]()
![]()
LP!Jan
IZKORISTI, A NIKDAR NE IZKORIŠČAJ!
Lp
Borut Satler
Lp
Borut Satler
- 13-PGD CERKLJE
- Kraj: Cerklje