Prevrnjena cisterna
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Prevrnjena cisterna
Gasilci PGD Radovljica so se prevrnili s cisterno, ve kdo kaj več o tem, jaz sem ravnokar izvedel. Poškodovani sta dve osebi.
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
-
gasilec_25
- Kraj: gornska
http://www.mobisux.com/tabla/showflat.p ... ost2969789
tukaj sem nekaj dobil in mislim da je to to...
in tudi jaz želim fantoma čimprejšnje okrevanje...
Lp Simon
tukaj sem nekaj dobil in mislim da je to to...
in tudi jaz želim fantoma čimprejšnje okrevanje...
Lp Simon
Fantje so šli na travniški požar. Po besedah policije je šlo za neprilagojeno hitrost. V podvinskem križišču je cisterna šla na bok in nato na streho. Lažje poškodovana sta bila dva gasilca. En ima malo pokrpano glavo, drugi roko. Skratka sreča v nesreči. GVC je totalka.
Nimaš kej...Pleh je fuč, hvala bogu so jo gasilci odnesli kar dobro.
Nimaš kej...Pleh je fuč, hvala bogu so jo gasilci odnesli kar dobro.
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
Težko je vedeti sedaj vse podatke. Kolikor poznam gasilce iz Radovljice so preveč vestni, da bi imeli cisterno napol prazno. Prej bom rekel, da so tukaj kriva leta vozila, zavore,... in pa hitrost, ki je dojca popeljala na streho. Sam sem imel priliko voziti dojca in je bilo to pravo mučenje proti sedanjim vozilom. S tem, da si moral že pol kilometra prej razmišljati, da boš menjal v nižje prestave,ipd. Jah pleh se poklepa al pa se ga pošlje v reno. Proti človeškemu življenju je to zanemarljiva škoda. In hvala bogu, da sta jo gasilca odnesla kot sta jo. Sam sem videl cisterno na lastne oči in ne zgleda nič kaj preveč lepo.
-
comendatore
- Kraj: jesenice