Društveni računalnik
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Milan Dernulovec
- Kraj: Šentvid
Društveni računalnik
Pozdravljeni!
Zanima me, kakšne računalnike imate kaj po društvih. S tem pa mislim, da je računalnik društven ali tajnik uporablja svojega?
Zanima me, kakšne računalnike imate kaj po društvih. S tem pa mislim, da je računalnik društven ali tajnik uporablja svojega?
V službi ljudstva NA POMOČ!
V pripravljenosti dan in noč!
V pripravljenosti dan in noč!
Re: Društveni računalnik
Računalnik moj (vsi trije), kartuše, CDje, DVDje in papir kupuje društvo.Milan Dernulovec napisal/-a:Pozdravljeni!
Aja, pa stroški internetne povezave in gostovanja na spletu so tudi moji. Kam gre bik, naj gre še štrik. Se ne pozna.
- LeonK
- GE: Radlje ob Dravi
- Kraj: Radlje ob Dravi
- Kontakt:
V naši enoti imamo v garaži komandni pult na katerem je računalnik z internetno povezavo. Računalnik lahko uporablja vsak, uporablja se pa predvsem za zakjučevanje intervencij, pisanje raznih tekstov ali pa za pregled novosti na internetu. Na računalniku pa imamo tudi arhiv intervencij s slikami da lahko npr. kakšnemu obiskovalcu malo pokažemo kaj se vse v naši enoti dogaja. 
pri nas smo vsa dosedanja leta uporabljali svoje računalnike in tiskalnike, potrošni material pa je pokrivalo društvo. konec lanskega leta smo kupili prenosnik in multifunkcijsko napravo, katere ima zadolžene tajnik, ki poleg tajniških del ureja arhive elektronkih dokumentov, fotografij itd... Če pa bo potrebal prenosnik kak drug član ga preprosto vzame in naredi kar je potrebno.
internetne povezave pa uporabljamo domače-kaj bi delali dodatne nepotrbne stroške društvu
internetne povezave pa uporabljamo domače-kaj bi delali dodatne nepotrbne stroške društvu
http://users.volja.net/pgdihan
LP Brane
LP Brane
Že res sam kdo bo pa pozimi na mrazu sedel v domu.LeonK napisal/-a:Saj pa mislim da če imaš internet v društvu ni tako drago, saj imaš že zelo poceni variante in nebi smel biti prevelik strošek za društvo![]()
Sam sem na zadnji seji UO izrazil potrebo, da kot tajnik društva dobim računalnik in dostop do interneta, pa so me skor "požr" kaj se grem in, da "šparamo" za nakup opreme za operativce.
-
Matjaž Zupan