Društveni računalnik

Uporaba informatike v gasilstvu

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
Milan Dernulovec
Kraj: Šentvid

Društveni računalnik

Odgovor Napisal/-a Milan Dernulovec »

Pozdravljeni!

Zanima me, kakšne računalnike imate kaj po društvih. S tem pa mislim, da je računalnik društven ali tajnik uporablja svojega?
V službi ljudstva NA POMOČ!
V pripravljenosti dan in noč!
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Re: Društveni računalnik

Odgovor Napisal/-a Rafter »

Milan Dernulovec napisal/-a:Pozdravljeni!

Zanima me, kakšne računalnike imate kaj po društvih. S tem pa mislim, da je računalnik društven ali tajnik uporablja svojega?
Računalnik moj (vsi trije), kartuše, CDje, DVDje in papir kupuje društvo. :wink:

Aja, pa stroški internetne povezave in gostovanja na spletu so tudi moji. Kam gre bik, naj gre še štrik. Se ne pozna. :lol:
Uporabniški avatar
LeonK
GE: Radlje ob Dravi
Kraj: Radlje ob Dravi
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a LeonK »

V naši enoti imamo v garaži komandni pult na katerem je računalnik z internetno povezavo. Računalnik lahko uporablja vsak, uporablja se pa predvsem za zakjučevanje intervencij, pisanje raznih tekstov ali pa za pregled novosti na internetu. Na računalniku pa imamo tudi arhiv intervencij s slikami da lahko npr. kakšnemu obiskovalcu malo pokažemo kaj se vse v naši enoti dogaja. :)
GE Radlje ob Dravi spletna stran:
http://www.pgdradlje.si
Uporabniški avatar
Franci
Kraj: Velike Lašče
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Franci »

Pri nas za urejanje društvenih zadev tajnik uporablja svojega in jaz svojega. :idea:
Stati inu obstati. /Trubar/
Uporabniški avatar
GoGo
Kraj: GE Ptuj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a GoGo »

Pri nas pa je tako da ima v društvu tajnik, predsednik ter poveljnik svoj računalni v prihodje pa še pride v komandni prostor. :wink:
Slika
To kar se Janezek nauči, to Janezek zna.
Uporabniški avatar
brankos
Kraj: Ihan
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brankos »

pri nas smo vsa dosedanja leta uporabljali svoje računalnike in tiskalnike, potrošni material pa je pokrivalo društvo. konec lanskega leta smo kupili prenosnik in multifunkcijsko napravo, katere ima zadolžene tajnik, ki poleg tajniških del ureja arhive elektronkih dokumentov, fotografij itd... Če pa bo potrebal prenosnik kak drug član ga preprosto vzame in naredi kar je potrebno.
internetne povezave pa uporabljamo domače-kaj bi delali dodatne nepotrbne stroške društvu
Uporabniški avatar
LeonK
GE: Radlje ob Dravi
Kraj: Radlje ob Dravi
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a LeonK »

Saj pa mislim da če imaš internet v društvu ni tako drago, saj imaš že zelo poceni variante in nebi smel biti prevelik strošek za društvo :?: :lol:
GE Radlje ob Dravi spletna stran:
http://www.pgdradlje.si
Uporabniški avatar
Prevojc
GE: Prevoje
Kraj: Prevoje

Odgovor Napisal/-a Prevojc »

LeonK napisal/-a:Saj pa mislim da če imaš internet v društvu ni tako drago, saj imaš že zelo poceni variante in nebi smel biti prevelik strošek za društvo :?: :lol:
Že res sam kdo bo pa pozimi na mrazu sedel v domu.
:(

Sam sem na zadnji seji UO izrazil potrebo, da kot tajnik društva dobim računalnik in dostop do interneta, pa so me skor "požr" kaj se grem in, da "šparamo" za nakup opreme za operativce. :)
Zoran Dernulovec

www.gasilci-prevoje.si

Ne pluvaj po tleh,
pomisli na poplave.
Matjaž Zupan

Odgovor Napisal/-a Matjaž Zupan »

V našem društvu sicer imamo računalnik in klicni dostop do interneta, ki pa je žal precej počasen in kakšno učinkovito delo z Vulkanom je praktično nemogoče. Zato v glavnem uporabljamo svoje računalnike.
Uporabniški avatar
Šmarčan
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Odgovor Napisal/-a Šmarčan »

Prevojc tudi pri nas je tako! Imamo star računalnik, ki že zdaleč ni več uporaben. Ampak se stvari spreminjajo na bolje. Smo že dali v plan nabavo računalnika in internetna povezava. :D
Odgovori