Če pogledate te dni , je zemljevid Slovenije na gosto posejan z trikotniki in križci. Mislim da toliko intervencij že dolgo ni bilo. Ljudje kurijo kljub vetru ki piha že ves dan. Pa kdo bo ispoljnjeval toliko poročil !
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
V našem koncu je kar veselo ja....ravno iz intervencije...nič kaj hujšega par podrtih dreves, sem pa skoraj prepričan da to ni bilo zadnje danes....veliko dreves je že močno povešenih.....
Zamima me , če je res v pristojnosti gasilcev vsako drevo ki pade na cesto. Če ne ogroža nikogar mislim da ga je dolžan odstranit upravljalec ceste. Policija pa da zavaruje kraj dogodka.
Se oproščam ker je malo izven teme. lahko pa odpremo novo v tehničnem reševanju !
kaj menite?
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Lep sicer sneženi in delavni večer. No koliko sem jaz opazil je res večina gasilcev na delu glede teh dreves se pa pojavljaju tudi samo cestna podjetja ki delo opravijo sami. Toliko z moje strani.
Če se ne motim tale naša kokoška še nikoli ni bila bolj posejana s znakci kot je danes.
Mislim da za vsako drevo res nebi bilo potrebno klicati gasilcev, vendar se to dogaja zato ker to naredimo veliko hitreje kot pa bi to izvedle druge službe.(moje mnenje)
Kdor ima veliko srce in voljo čvrsto naj stopi v gasilcev vrlih vrsto!
Bo treba boljše kliknit na krogec, 3/4 jih je: delavci CP, Nigrada, Elektra in Telekoma, gasilcev je malo, vsaj na našem koncu - drugače pa, zaradi teh krogecov zdaj, bo majn rombov čez poletje (upam):?