Nov GVC 24/50 v Kr. Gori, ali, princeska dobi sestrico
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Mogoče je res smešno, Janez, samo, kot si že sam opazil, ima Pušnik zadaj proti odbijaču veliko manjši naklon kot ostali. Zato si lahko privošči večjo ravno površino boksa, ne da bi pri tem vplival na zunanji izgled, obenem pa ima lahko ventil za dovod vode nameščen nižje. Seveda bi bilo drugače, če bi imel v boksu še eno polico ali pa bi prostor izkoristil na kakšen drug način, vendar pa je za takšen namen kot je na sliki, ta rešitev čisto dobra.
Meni se zdi bolj čudno to, da ima v boksu nameščen ventil za odpiranje vode.
Meni se zdi bolj čudno to, da ima v boksu nameščen ventil za odpiranje vode.
sivina
Mislim, da je trojaku in ostali krami prav vseeno, ali leži ravno, ali pa postrani. Zaradi tiste "ravne površine", je celotna nadgradnja 10 cm bližje tlom, kar poveča verjetnost, da bomo kje zaorali...
The only thing that I regret- I didn't take what I could get. (Motörhead)
LP Borut Volk
LP Borut Volk
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Tista "ravna površina" ni nič kriva, da je nadgradnja tako nizko, čeprav zunanjost boksa niti ni nič nižje kot pri drugih nadgraditeljih. Če bi prebral prejšnje objave, bi videl, da je odbijač vgrajen na serijsko višino in bo prvi zaoral.
Sicer me pa prav zanima, kolikšen je izstopni kot pri kranjskogorskem in recimo dobračevskem GVC-ju.
Sicer me pa prav zanima, kolikšen je izstopni kot pri kranjskogorskem in recimo dobračevskem GVC-ju.
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Višina zadnjega naletnega odbijača je stvar nadgradnje vozila in nima veze z nadgraditeljem.Peter napisal/-a: Sicer me pa prav zanima, kolikšen je izstopni kot pri kranjskogorskem in recimo dobračevskem GVC-ju.
Se pa na Dobračevskem lahko s precej manj stroški kam kresneš. To se pa na slikici lepo vidi.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
Peter
Ko pride do intervencije, si stranka ki pričakuje našo pomoč želi samo eno
Pridite hitro in po najboljših močeh pomagajte in ublažite nastalo škodo.
Nikomur ni takrat v glavi tipizacija, razen nekim starčkom v LJ.
Ko pride do intervencije, si stranka ki pričakuje našo pomoč želi samo eno
Pridite hitro in po najboljših močeh pomagajte in ublažite nastalo škodo.
Nikomur ni takrat v glavi tipizacija, razen nekim starčkom v LJ.
Polovično znanje je nevarnejše od neznanja (bolivijski)
V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
- aljoša zver
- Kraj: Radlje ob Dravi
- Kontakt:
Fantje čestitamo vam za vašo novo pridobitev, to vozilo je res prava lepotica, da se nam kar sline cedijo da bi jo kar mi postavili v garažo. Upam da bo vozilo imelo čim manj intervencij in da bo vam dobro služilo. Kar se pa tiče Pušnikove izdelave se mi pa zdi še najbolj primerna, saj ima zelo kvalitetne nadgradnje in zelo funkcionalno izvedene da lahko uporabiš čim več ravne površine.
- gobi
- Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
- Kontakt:
Zanima me kaj imate v tistem prostoru (ob boxu D1-L1) ..mogoče sesalne cevi, kakšen stolp imate (št. reflektorjev) in kako močen generator
Ko ste že zapeli z odbijačem, ta se mi najbolj dopade poglejte slikce do konca)
http://www.gasilci.org/galerija/main.ph ... emId=66192
Se kar spravi
Ko ste že zapeli z odbijačem, ta se mi najbolj dopade poglejte slikce do konca)
http://www.gasilci.org/galerija/main.ph ... emId=66192
Se kar spravi
Oj!
Ja Tomkat, res je halligan, cena pa je nekaj pod 200 eur + DDV.
Peter, za ventil v boksu je najbrž ravno toliko pozitivnih, kot negativnih mnenj. Jeseniški GVC jih ima celo spredaj, pa smo jih tudi že uporabili.
Volkec, v bistvu samo izgleda grozno nizko, je pa odbijač še vedno pol metra nad tlemi.
Uroš, 3 x IDA je popolnoma ponesreči, ker smo zaradi pozno izpolnjenih obljub namesto enega manjkajočega dobili dva, pa je bolje, da je tisti eden "viška" v avtu, kot pa v kleti. Je pa namenjen vodji...
Man, bom ob priliki posnel, samo da gre še ta božja Planico mimo...
Ja, Gobi, takoj za kabino so sesalne cevi in ene malenkosti. Bom slikal ob priliki. Če pa misliš za prvimi boksi spodaj, je pa na eni strani rezervoar za gorivo in izpušni lonec, na drugi pa akumulatorji.
Mi smo z vozilom zelo zadovoljni, kaj bi naslednjič naredili drugače pa povem čez kako leto, ker mi sedaj ne pade nič na pamet...
Pa hvala vsem za pohvale!
lp Jani
Ja Tomkat, res je halligan, cena pa je nekaj pod 200 eur + DDV.
Peter, za ventil v boksu je najbrž ravno toliko pozitivnih, kot negativnih mnenj. Jeseniški GVC jih ima celo spredaj, pa smo jih tudi že uporabili.
Volkec, v bistvu samo izgleda grozno nizko, je pa odbijač še vedno pol metra nad tlemi.
Uroš, 3 x IDA je popolnoma ponesreči, ker smo zaradi pozno izpolnjenih obljub namesto enega manjkajočega dobili dva, pa je bolje, da je tisti eden "viška" v avtu, kot pa v kleti. Je pa namenjen vodji...
Man, bom ob priliki posnel, samo da gre še ta božja Planico mimo...
Sem že povedal, da imamo za krosirat GVC 16/25! Če bomo pa razbili toliko luči, kot smo jih na starem 24/50 v petnajstih letih, me pa nič ne skrbi. Bolj me skrbi za gabaritke...Janez Tratnik napisal/-a:Se pa na Dobračevskem lahko s precej manj stroški kam kresneš. To se pa na slikici lepo vidi.
Ja, Gobi, takoj za kabino so sesalne cevi in ene malenkosti. Bom slikal ob priliki. Če pa misliš za prvimi boksi spodaj, je pa na eni strani rezervoar za gorivo in izpušni lonec, na drugi pa akumulatorji.
Mi smo z vozilom zelo zadovoljni, kaj bi naslednjič naredili drugače pa povem čez kako leto, ker mi sedaj ne pade nič na pamet...
Pa hvala vsem za pohvale!
lp Jani