Ja sam hrvatski vatrogasac i kolekcionar vatrogasnih amblema i oznaka iz cijelog svijeta. Ako ste zainteresirani za zamjenu možete me kontaktirati na moj e-mail: firedispatch@net.hr
Za po 1 našitek menjam reviji OBRAMBA IN ZAŠČITA 5-6/82 leto XVIII in 3-4/82 leto XVIII (obe super ohranjeni) objavljenih veliko gasilskih in požarnovarnostnih vsebin. Aktualno glede na dogajanje v naši organizaciji danes. Kako so nekateri razmišljali že takrat. Zanimivo!
Priponke
tom-tom ® je pridn fant sam kej k delat neče, je enkrt reku en zidar
Vse zainteresirane zbiralce-gasilce vabim na prvo srečanje v prostorih PGD LJ Trnovo 3.marca ob 9 uri !
Seboj prinesite čim več dobre volje,znanja in materiala.
na Pomoč
telefon: 01/ 28-33-052 dosegljiv popoldne proti večeru
ZOVEM SE IVICA BLAŽINOVIĆ I DOBROVOJNI SAM VATROGASAC U HRVATSKOJ KOLEKCIONAR SAM VATROGASNIH AMBLEMA IZ CIJELOGA SVIJETA
AKO STE ZAINTERESIRANI KONTAKTIRATI ME MOŽETE NA MOJ E-MAIL iblazino@public.carnet.hr ILI ivica.firepatches@gmail.com
miro napisal/-a:Vse zainteresirane zbiralce-gasilce vabim na prvo srečanje v prostorih PGD LJ Trnovo 3.marca ob 9 uri !
Seboj prinesite čim več dobre volje,znanja in materiala.
na Pomoč
telefon: 01/ 28-33-052 dosegljiv popoldne proti večeru
Srečanje je uspelo. Prilagam nekaj slik.
Za naslednje srečanje potekajo pogovori z nekaterimi udeleženci srečanja. Organizator: Obisk iz PGD Opatija (HR): Udeleženci:
P.S.
Imel sem veliko več objav a so mi jih izbrisali kako to.
No pa sem tudi sam IZBRISAN. Zakaj se brišejo objave ali morda ni dovolj prostora ali kaj podobnega. Mogoče zato ker sem pisal največ o vojaških našitkih.
Si na gasilskem forumu in tu se menjujejo gasilski našitki.