Martin s tabo se popolnoma strinjam , samo odgovor pa le ni čist 100% .Martin P. napisal/-a:Menda so kazni, če te ustavi policija in nimaš (pravilno) izpolnjenega potnega naloga... Izjema je vožnja na intervencijo (kar se potnih nalogov tiče).
Zanima me ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Ne morem, da se nebi oglasil, ker smo mi ravno pol leta nazaj imeli v naši GZ organizirano predavanje na to temo, ki jo je odpredaval g. Bojan Breitenberger, vodja oddelka za cestni promet pri ljubljanski policijski upravi in je še posebej povdaril, da potni nalogi niso obvezni in da jih v društvih kjer imamo in jih sproti izpolnjujemo, lahko uporabljamo zgolj za lastno evidenco !!!toma napisal/-a:Spoštovani kolegi !
Zanima me , če morda kdo točno ve kako je z izpolnjevanjem potnih nalogov ali so obvezni za PGD ali niso obvezni, vprašujem zato , ker poznam kar nekaj društev ,ki to ne izpolnjujejo in imajo v vozilih nastavljene knjige za vpis izvoza.
Drugo kar me zanima je to kako imate urejeno , če se vozi recimo izven relacije , ki je navedena na potnem nalogu .
Pričakujem odgovore tistih ,ki se v to 100% spoznajo,vsem pa se že vnaprej lepo zahvaljujem.
L.P. Toma
LP BAČO
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
- mito
- Kraj: Kostrevnica-Šmartno pri Litiji
- Kontakt:
Naslov prodajalca lahko dobiš po ZS. Cena je kar visoka. Predlagam pa vam da dobite majstra. Mi smo zadevo izvedli sami, strogo po navodilih in zamočili. Sledi zamenjava. Zdaj bo šele drago.Gorazd napisal/-a:Pozdravljeni. Zanima me približna cena primernega epoksi (ali kaj podobnega) premaza za tla v gasilskem domu. Ali lahko to sami izvedemo, ali morajo prit majstri?
Hvala vnaprej z aodgovore
Piši, vendar ne piši neumnosti, v nasprotnrm primeru povej, da je to tvoje mnenje.
MITO.
MITO.
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Če si mislil posodo z utekočinjenim naftnim plinom imaš tu vse napisano:
viewtopic.php?t=2178&postdays=0&postord ... np&start=0
viewtopic.php?t=2178&postdays=0&postord ... np&start=0
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Tip črpalke
Zanima me katera črpalka (proizvajalec, tip) je to in kakšne so njene specifikacije, oziroma max pretok?
http://www.avtooglasnik.com/image_nav_b ... 21&start=2
http://www.avtooglasnik.com/image_nav_b ... 21&start=2