V soboto, 27.01.07 smo prevzeli nov GVC-16/25, RENAULT MIDLUM 270.13 4x2. Izdelovalec nadgradnje je bil EURO GV. Vozilo je opremljeno po tipizaciji GZS z nekaj dodatne opreme, kar se vidi iz priloženih slik. Svečani prevzem vozila pa bo v soboto, 30. junija 07 na prireditvi z ansamblom GAMSI.
Dobro opremljeno vozilo. Glede na videno imate tudi orodje za reševanje v prometnih nesrečah, torej posredujete tud v prometnih nesrečah? Zanima me kaj je botrovalo odločitvi za pogon 4x2 a imate poti tako dobro urejene?
Odgovor za Primoža - IDA mislim da so v kabini, za sedeži (če dobro pogledaš na fotko kjer je slikano v notranjost, se vidi da so nasloni sedežev dvižni). Točno informacijo bo seveda dodal Vinko.
Mene pa zanima kaj so ti beli krogi na nadgradnji za potniško kabino - ali se motim, če mislim da je to osvetlitev v LED tehnologiji?
In še nekaj - stopnička zadnjega dela kabine - ali se odpira usklajeno z vrati?
LP iz Celja Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)
IDA so res morda v kabini samo glede na naslone sedežev se mi zdijo, da so ti čist pri koncu kabine, če se pogleda na sliko je premalo prostora edino, če je kabina podaljšana v nadgradnjo kar se pa ne vidi??
IDA so v kabini, podaljšek kabine je že original.
Bočne bele LED luči kažejo nivo vode (4 x zelena, ki ugašajo in na koncu se prižge rdeča in zvočni signal).
Za podrobnejši opis počakajte na izid LJUBLJANSKEGA GASILCA (kmalu!).