Kolegi,
dolgo sem premišljeval o tej stvari... Moje osebno mnenje je , pa tudi če je bil samo hec, da stvar ni bila preveč okusna... Razumem Markota in ostale ki so bili v tisti ničkaj slavni kategoriji, pa se vseeno trudijo na področju gasilerje...Ne vem, nočem bit zatežen in nekaj hujskat, vendar sam nisem glasoval, ker, imamo že glasovanje za naj forumovca, ki se mi zdi zelo dobra zadeva in bom tudi glasoval naprej, vendar to, da se glasuje najbolj butasta izjava itd, pa se nekdo od teh izjaviteljev še znajde na spisku...

ne vem no, mislim ,da take stvari pripeljejo samo do zamer in zgubljanja forumovcev
Veste, športniki celo jočejo v kamero ko se njihov rezultat ni ujel z pričakovanim...
Vsak v življenju upa samo na uspehe, poraz in posmeh pa nas žalosti.
In, da nam bo kar jasno, tudi marsikateri od visoko uvrščenih v + je kdaj izjavil kaj slabega oz. je bilo podobno smetenju oz. klobasi!
Lepo je če si zmagovalec, če pa si poraženec oz. če si še zasmehovan, pa ga ne poznam osebka, ki bi stvar mirno požrl in se nasmehnil, no, razn Patrikus se je

...
Spoštovani kolegi gasilci, vzemite mojo izjavo kot resnično mojo, in včasih pomislite, kako bi bilo, če nebi bili nekje, kjer si ne želite bit!
Marko, Denis... in nenazadnje Patrikus ne jemljite si stvari preveč k srcu, saj, tudi mene dostikrat motijo izjave zadnjega, pa si mislim, fantu majka Trubar za slovnico, kri je pa že gasilska, takega gasilca si bo čez 5 let želel vsak poveljnik!
Imejte se lepo, pa sprejmem bumerang nazaj, vendar se ne bom prerekal in uveljavljal svojega!
Mislim, da sem napisal vse...