Pet jurjev bo perajt za gasilce, pa pet za Rdeči križ. Penzionisti pa od mene ne dobijo nič, dasta pa za njih ata & mama vsak nekaj.himi napisal/-a:Rafter napisal/-a:Pol pa daj še dva. Tri jurje imam perajt za koledarje, pa naj bo tako.![]()
Rafter, da ne boš pozabil na domače gasilce, zdaj decembra te bodo ziher obiskali.
![]()
![]()
GASILSKI KOLEDAR WWW.GASILCI.ORG 2007
Moderator: Peter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- mitja1santelj
- Kraj: postojna-PRIMORSKA
Fantje dekleta možje in žene...posameznih naročnikov je preko 100
naročil pa že do prejle čez 890 kosov koledarjev tako da bomo z skupnimi močmi in dobro voljo presegli magično mejo 1000 koledarjev zelo zelo zelo kmalu...no vsaj upanje nam ostane
Zadnje čase imam malo časa še posebno zato ker sem dal koledar 2007 skoraj pod streho še bolj pa me mika perjad ki bo na koledarju 2008...no nekaj za vzorec- svečana letna gasilska uniforma-brez najlonk
naslov: črna labodka 
Sem pa zadnič v MS dobu eno od Vernerja blond labodko...no ta pa ni za objavo
Zadnje čase imam malo časa še posebno zato ker sem dal koledar 2007 skoraj pod streho še bolj pa me mika perjad ki bo na koledarju 2008...no nekaj za vzorec- svečana letna gasilska uniforma-brez najlonk
Sem pa zadnič v MS dobu eno od Vernerja blond labodko...no ta pa ni za objavo
tom-tom ® je pridn fant sam kej k delat neče, je enkrt reku en zidar
-
tom-tom*
No takole, danes ob 00:00 je bilo konec sprejemanja naročil. Ker še nisem vseh podatkov obdelal bom vzel še kar je do tega trenutka prišlo in konec. No čisto ravno ne. Če bo kak koledar ostal in verjetno se bo kak našel ga bo mogoče pri nekomu še dobit. Danes zvečer pa se vsedem in dopolnim tabelo in jo objavim, kdo, kaj koliko in kako je naročil, da preverite če je vse O.K.
Gapi in Lesce2 za vaju pa še velja da se bo kaj našlo. Samo tokrat naj vama bo.
Si pišemo zvečer.
Gapi in Lesce2 za vaju pa še velja da se bo kaj našlo. Samo tokrat naj vama bo.
Si pišemo zvečer.
Glede na vse okoliščine in vse so lepe bo koledar če bo vse tako kot mora biti izdan v petek 15.12.2006.
Kar je malo pozno a vendar po nekaj tehničnih zapletih z moje strani sedaj bo tak kot mora biti. Torej gasilski.
V ponedeljek zvečer tj. 11.12.2006 bom objavil predviden scenarij na gasilskih točkah in kontaktne osebe tako da se boste lahko uskladili do takrat ko bo koledar prišel iz plastike.
lep pozdrav!
Aja, tabelca pa sledi. Jo moram še enkrat napisat ker je šla po koledar (gobe).
Kar je malo pozno a vendar po nekaj tehničnih zapletih z moje strani sedaj bo tak kot mora biti. Torej gasilski.
V ponedeljek zvečer tj. 11.12.2006 bom objavil predviden scenarij na gasilskih točkah in kontaktne osebe tako da se boste lahko uskladili do takrat ko bo koledar prišel iz plastike.
Aja, tabelca pa sledi. Jo moram še enkrat napisat ker je šla po koledar (gobe).
ja vse to in še več bo objavleno. sedaj pa seznam. prosim če ga vsak pogleda in dopolne ali spremeni način prevzema. če je polje označeno z rdečo so podatki nepopolni- večinoma je po pošti ampak naslova pa ni
(to velja samo za rdeče označena). druga polja predlagam da v kolikor mislite da fantje ki bodo delili koledarje ne vedo iz kje ste ali mislite da se ne ve napišite mi mail: tomaz.kavcic@gpg.si in napisite mi lokacijo pa ga boste dobil. polje označeno z rumeno pomeni: 12 koledarjev za avtorje vsake slike- gratis, +jošt, andy, andrej tratnik, ki so posredovali podatke da smo lahko najdli avtorje (tako sem napisal v temi)
koledarji izidejo v petek 15.12.2006 in to je dokončno, potem pa gredo na pot. upam da že večinoma v petek zvečer da boste lahko čez vikend šli po njih.
več pa kot sem napisal v ponedeljek zvečer.
koledarji izidejo v petek 15.12.2006 in to je dokončno, potem pa gredo na pot. upam da že večinoma v petek zvečer da boste lahko čez vikend šli po njih.
več pa kot sem napisal v ponedeljek zvečer.
- Priponke
-
- SEZNAM NAROČIL KOLEDAR 2007-ZA OBJAVO.xls
- (29 KiB) Prenešeno 317 krat