Morda moja objava ni na mestu, a vseeno: prejšnjo sredo malo čez 19h sva z mojo boljšo (in lepšo in pametnejšo) polovico Matejo videla dim na Pobreški ter srečala dvojko in trojko, ki sta ravno zavijali na deponijo. Parkiral sem in sva se sprehodila do "požarišča" in skoraj prepričan sem, da je bila ta ista Vectra s slike tudi takrat tam...
Vsakodnevni požari na Pobreški v Mariboru
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Vsakodnevni požari na Pobreški v Mariboru
Oskar je v eni izmed tem omenil tudi današnjo intervencijo JZZPR MB na Pobreški cesti v Mariboru.
Morda moja objava ni na mestu, a vseeno: prejšnjo sredo malo čez 19h sva z mojo boljšo (in lepšo in pametnejšo) polovico Matejo videla dim na Pobreški ter srečala dvojko in trojko, ki sta ravno zavijali na deponijo. Parkiral sem in sva se sprehodila do "požarišča" in skoraj prepričan sem, da je bila ta ista Vectra s slike tudi takrat tam...

- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
- gasilec dejan
- Kraj: Pobrežje-Malečnik
- Kontakt:
Lep pozdrav!
Parkrat sem šel gledat intervecije na Pobreški cesti in opazil, da ljudje stojijo pred njihovo kolibo gledajo intevencijo in mirno pričakajo policijo. Me pa hkrati zanima kaj policija nima nobenih pooblastil ali kera drugo pristojna služba, da to namerno kurjenje prepreči? Je pa videt, da so poklicni gasilci kot tudi gasilci PGD Pobrežje že prekleto jezni na Pobreško cesto 38 in požigalce
Parkrat sem šel gledat intervecije na Pobreški cesti in opazil, da ljudje stojijo pred njihovo kolibo gledajo intevencijo in mirno pričakajo policijo. Me pa hkrati zanima kaj policija nima nobenih pooblastil ali kera drugo pristojna služba, da to namerno kurjenje prepreči? Je pa videt, da so poklicni gasilci kot tudi gasilci PGD Pobrežje že prekleto jezni na Pobreško cesto 38 in požigalce
Lep pozdrav Dejan

PATRIKUS napisal/-a:Pa to bi moral poklicat buldožerje pa ščitit to svinjerijo, javne delavce poklicat odredit njim les na ono stran drugo pa na ono stran pa lepo splanirat pa ščistit pa nebi bilo problema več![]()
LP PATRIKUS
Kaj si napisal
Nič na suho!
http://www.gasilcidvorjane.com
http://www.gasilcidvorjane.com
Če prav razumem Patrikusa on misli, da bi poklicali komunalce in da se pospravi nesnaga!
Se strinjam!
Vendar pa ne vem če je to tako preprosto!
Ne moreš kar k sosedu na dvorišče in mu odpeljat njegove dragocenosti!
Mogoče pa bi bilo kaj bolje če bi policisti pri sodniku sprožili kakšen postopek zaradi....kaj vem...namernega požiga...onesnaževanja okolja....povzročanja splošne nevarnosti.....
ne vem kaj bi se že našlo!
Drugače lahko fantje pridno hodite NJIM lajšat delo!
Se strinjam!
Vendar pa ne vem če je to tako preprosto!
Ne moreš kar k sosedu na dvorišče in mu odpeljat njegove dragocenosti!
Mogoče pa bi bilo kaj bolje če bi policisti pri sodniku sprožili kakšen postopek zaradi....kaj vem...namernega požiga...onesnaževanja okolja....povzročanja splošne nevarnosti.....
ne vem kaj bi se že našlo!
Drugače lahko fantje pridno hodite NJIM lajšat delo!
Gasilci smo čudne žvali! Ko drugi spijo mi na pomoč hitimo!
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kontakt:
Patrikus piše vsaj v Mariborščini ( Studenščini ) Mitja Gregorič pa včasih v Italjanščininejč napisal/-a:PATRIKUS napisal/-a:Pa to bi moral poklicat buldožerje pa ščitit to svinjerijo, javne delavce poklicat odredit njim les na ono stran drugo pa na ono stran pa lepo splanirat pa ščistit pa nebi bilo problema več![]()
LP PATRIKUS
Kaj si napisalnič ne razumemo
![]()
Koga potem bolj zastopimo- Slovensko je Slovensko tudi če je narečje ali pa z kakšno napako.
Misli dobro samo se ne zna izrazit - PREVAJAM::
( z buldožerji bi splaniral ta del ko so barake in tam nebi več nobeden nič zažigal )
Patrikus ne bom te več zagovarjal- piši počasi in zraven razmišljaj kaj boš napisal
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kontakt: