Veš kaj Blondi,
prav imaš. Jaz sem že opazil, da je na forumu preveč teoretikov, ki vse vedo. Primer: "ne smeš izvoziti z GVC 16/24 z samo 3 gasilci, pa čeprav gori le kontejner za smeti."

tak sistem, bolje je iti z 3 gasilci na požar, pa naj se ostali pripeljejo z osebnim avtom, preden se ogenj razširi na sosednji objekt, ko boš moral (po mnenju večine forumovcev), poklicati še sosednje društvo (namesto društvo, ki daje več poudarka na operativo in je pač odaljeno eno vas dlje), ki bo prišlo na svojo prvo intervencijo po 5 letih čez približno 1 uro, v kratkih hlačah, kjer jih bo nekdo slikal in prilimal fotko na forum, da bo padla še kakšna nova zanimiva debata.
Blondi napako si pa naredi, ko si objavil iz kot si. Takoj, ko bo tvoje društvo naredilo sranje, oz bo izgledalo kot da je naredilo sranje se bo od tebe pričakovalo, da boš branil društvo, če ne boš napisal, se bo pa smatralo, da ste itak vse

, če pa boš se bo pa postavljalo vparašanje zakaj tako in ne drugače in se bo tema vedno bolj pogrevala, poleg taga pa lahko kasneje ima probleme celo tvoj poveljnik, ker si se pač zmotil v vejci pri objavi, oz. si narobe interpretiral dogodek, ki se je zgodil. Jaz rajši pišem, kot neznanec, in ta vzdevek uporabljajo tudi drugi, tako da nisem povezan na nikakršno društvo, ali dogodek iz prejšnih objav ampak le na trenutno. S časom boš videl, kaj ti bolje paše.