Nova vaja prakticno?

Nasveti, vprašanja, sojenje, ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Zaklenjeno
Gr3gA
Kraj: Ruše

Nova vaja prakticno?

Odgovor Napisal/-a Gr3gA »

Mene zanima kje na podrocju maribora ali okolice se da videt prakticni prikaz nove vaje? zelo bi bil vesel ce bi mi kdo sporocil in bi si nasa desetina prisla to pogledat saj nihce se ni videl kako se izvaja razen na papirju.

hvala za v naprej

l.p. Grega
Uporabniški avatar
Martin P.
Kraj: Meljski hrib
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Martin P. »

Nekaj je o tem pisalo tukaj: viewtopic.php?t=3182 , ostalega pa na nisem zasledil.

LP,
Martin Plavec
Uporabniški avatar
SUXic
GE: Dolič-Šentflorjan
Kraj: Dolič

Odgovor Napisal/-a SUXic »

Gr3gA: Mogoče bi se lahko pozanimal v PGD Starše (sicer ni Maribor je pa blizu) oni kolikor vem trenirajo to vajo z vsemi ovirami in pripomočki.
Drugače pa ti preostane še galerija na gasilci.org kjer boš našel kar nekaj slik omenjene vaje.

lp AleŠ
Moje ime Aleš RAKOVNIK
Gr3gA
Kraj: Ruše

Odgovor Napisal/-a Gr3gA »

sej slike pa vse mam. smo meli prejsni teden predstavitev te vaje samo ko si zastavo kako vprasanje noben ni vedo ker se je nihce v nasi zvezi
( od prisotnih na predavanju ) ni videl. sej starse niso tak dalec :)
Uporabniški avatar
pbb

Odgovor Napisal/-a pbb »

Glede predstavitve, ki je bila v naši GZ pa tole:
Predavatelj, čeprav mlad gasilec je prezentacijo vaje izvedel na nivoju( čeprav ni gasilski sodnik ). Je pa bilo potem na koncu bolj žalostno :cry: , ko sem hotel z vprašanji vspodbuditi prisotne na prezentaciji, da bi malo sodelovali, dali kakšen predlog ali postavili zanimivo vprašanje.... Pa dobiš odgovor iz publike, to bomo šele itak videli, pa bomo kasneje o tem. Ne fantje moji tako se ne obnaša vodilni kader v operativi PGD. :huh:
Vajo sem videl, jo bom še šel gledat, pa jo bom še enkrat šel gledat,... nekateri bodo pa bodo videli ( spregledali kot Esmeralde )... :shock:
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

Kaj je zdaj to fantje, že drugo temo v enem dnevu zaklepam :evil: . Toliko se je o novi vaji pisalo in vse, kar je v zvezi z njo, naj ostane tam kjer je. Tokrat še opozorilo, drugič bom enostavno brisal.

Hvala.

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Zaklenjeno