Mene zanima kje na podrocju maribora ali okolice se da videt prakticni prikaz nove vaje? zelo bi bil vesel ce bi mi kdo sporocil in bi si nasa desetina prisla to pogledat saj nihce se ni videl kako se izvaja razen na papirju.
hvala za v naprej
l.p. Grega
Nova vaja prakticno?
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Nekaj je o tem pisalo tukaj: viewtopic.php?t=3182 , ostalega pa na nisem zasledil.
LP,
Martin Plavec
LP,
Martin Plavec
Glede predstavitve, ki je bila v naši GZ pa tole:
Predavatelj, čeprav mlad gasilec je prezentacijo vaje izvedel na nivoju( čeprav ni gasilski sodnik ). Je pa bilo potem na koncu bolj žalostno
, ko sem hotel z vprašanji vspodbuditi prisotne na prezentaciji, da bi malo sodelovali, dali kakšen predlog ali postavili zanimivo vprašanje.... Pa dobiš odgovor iz publike, to bomo šele itak videli, pa bomo kasneje o tem. Ne fantje moji tako se ne obnaša vodilni kader v operativi PGD.
Vajo sem videl, jo bom še šel gledat, pa jo bom še enkrat šel gledat,... nekateri bodo pa bodo videli ( spregledali kot Esmeralde )...
Predavatelj, čeprav mlad gasilec je prezentacijo vaje izvedel na nivoju( čeprav ni gasilski sodnik ). Je pa bilo potem na koncu bolj žalostno
Vajo sem videl, jo bom še šel gledat, pa jo bom še enkrat šel gledat,... nekateri bodo pa bodo videli ( spregledali kot Esmeralde )...
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt: