Na koga se obrniti ob težavah s forumom?
Moderator: Peter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Ndrej
- GE: PGD Prečna
- Kraj: Prečna, Novo mesto
- Kontakt:
Peter, za forum vem in sem ga že spremenil. Ampak pri prijavi na portal, mi pa še vedno piše stari email (ki ga kmalu ne bo več)
Lahko vprašam, zakaj je RSS izklopljen. Ker če je za Vsebino (kjer niti ni novosti), ne vidim razloga da ne bi bilo tudi za novice (kjer se spreminja vsakodnevno.)
Nočem biti tečen, samo zanima me, zakaj tega ni, ker je res uporabno.
LP Andrej
Lahko vprašam, zakaj je RSS izklopljen. Ker če je za Vsebino (kjer niti ni novosti), ne vidim razloga da ne bi bilo tudi za novice (kjer se spreminja vsakodnevno.)
LP Andrej
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Zdaj sem ti ga spremenil, drugič pa piši.Vombat napisal/-a:Peter, za forum vem in sem ga že spremenil. Ampak pri prijavi na portal, mi pa še vedno piše stari email (ki ga kmalu ne bo več)
Vsak ima možnost, da dopolni Vsebino, tako da nisem kriv, da ni novosti.Vombat napisal/-a:Lahko vprašam, zakaj je RSS izklopljen. Ker če je za Vsebino (kjer niti ni novosti), ne vidim razloga da ne bi bilo tudi za novice (kjer se spreminja vsakodnevno.)
Nekajkrat na dan boš pa že prišel pogledat naše sponzorje.
No, Bačo sva že dva taka. Tudi jaz ne vidim slik. Ali pa vsaj ne vseh. 
Je pa dejstvo, da se na forum prijavim z različnih računalnikov. In na nekaterih nimam problemov.
Mogoče imajo s tem kaj opraviti kakšne nastavitve zaščite, požarni zid, mogoče malo bolj natančen antivirusni? Ugibam, ker sem za računalnike bolj "tumast".
Je pa dejstvo, da se na forum prijavim z različnih računalnikov. In na nekaterih nimam problemov.
Mogoče imajo s tem kaj opraviti kakšne nastavitve zaščite, požarni zid, mogoče malo bolj natančen antivirusni? Ugibam, ker sem za računalnike bolj "tumast".
LP iz Celja
Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)