Overovatelja sva bila midva s Stresom. Zapisnik pač ni magnetogram in tudi seja plenuma se uradno ne snema, zato ni mogoče pričakovati dobesednega zapisa. Verjamem, da se je zapisnikarca potrudila po svojih močeh. Če so prisotne takšne ali drugačne napake, se jih pa popravi na naslednji seji, pri potrjevanju zapisnika.
Sam sem dal nekaj pripomb na zapisnik, vendar si pa tega ali so bile težave z levim ali z desnim bregom, nisem zapomnil.
Približno takole bi pa izgledal magnetogram tega dela.
Anton Rančigaj: Se opravičujem. Niti slučajno nisem osebnost taka negativna, kot me zdaj predsedujoči tu prikazujete. Žal moram reči, da vam je uspelo me sprovocirati in mi je zelo žal. A hočem replicirati samo na to in sprašujem vse prisotne ali se bo legaliziral tečaj za vodjo enote, za tiste tečajnike, ki predhodno niso opravili tečaja. V primeru Mestne gasilske zveze Murska Sobota je bilo 34 tečajnikov in predhodni tečaj za vodjo skupine so imeli opravljen samo tečajniki iz GZ Gornja Radgona, katerim bi povsem upravičeno zdaj lahko (nejasno - v besedo je vskočil delovni predsednik).
Bom pa še izkoristil samo to besedo, da z kolegi gasilci, poveljniki iz štajerskega dela gasilskih zvez, sploh nimam problemov in jih nisem imel. Žal nekaterim to ne paše, ker sem povedal da Gornja Radgona, Radenci, Sveti Jurij, Križevci in pa Ljutomer je viden napredek in s tem sploh nisem imel problema, žal sem pa imel probleme z levim delom brega in je pač žal tak.