Ajajaj, to pa ne gre - piratsko robo prodajat. Slabo idejo si nam dal.PATRIKUS napisal/-a:Rafter reces jurja pa roka pa dobis igercoVsaj zasluzek imas
Emergency 4
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
ok sprobo sm MP
igrali smo never ending game, 4 igralci
2 sma mela gasilce, en resevalca, en pa policiste in tehnike
morem rect da je full dobro, sploh ko se zacnejo mal vecji pozari ki vsebujejo po 4-5 mojih in isto njegovih samo gasilskih vozil , medtem ko ti drugi nudijo podporo
torej predstavljajte si like 10 gasilskih + 5 policajov usmerja provmet, + resilci ,ki gasijo celo ulico (enih 5 blokov) pac prava intervencija
LP
morem rect da je full dobro, sploh ko se zacnejo mal vecji pozari ki vsebujejo po 4-5 mojih in isto njegovih samo gasilskih vozil , medtem ko ti drugi nudijo podporo
LP
Pero napisal/-a:ok sprobo sm MP![]()
morem rect da je full dobro, sploh ko se zacnejo mal vecji pozari ki vsebujejo po 4-5 mojih in isto njegovih samo gasilskih vozil , medtem ko ti drugi nudijo podporotorej predstavljajte si like 10 gasilskih + 5 policajov usmerja provmet, + resilci ,ki gasijo celo ulico (enih 5 blokov) pac prava intervencija
![]()
LP
ja stvar super deluje dejmo se enkret zmeniti pa se dobimo gor pa gremo skupi en špil