Zadeva je takšna... Imam zamisel
Predlogi za nova tekmovanja
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Drago
Nisem rekel, da ima Janez vse prav
, toda ko smo imeli debato (pa ne o tekmovanju), sem začel razmišljati, da se pa dejansko res ne splača truditi in nekaj pisati. Zakaj
Da bom jaz potem dežurni dvorski norček po širni slovenski gasileriji
PS: Drago, pa da neboš slučajno rekel, da sem se ustrašil
Idejo imam na papirju in mislim, da bi bila z določenimi lepotnimi popravki, kar užitna za vsa PGD po Sloveniji 
Nisem rekel, da ima Janez vse prav
PS: Drago, pa da neboš slučajno rekel, da sem se ustrašil
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
-
Gost
Milek ponavadi nisi imel slabih idej kolikor se spomnim, res da niso bile vse blesteče pa nič zato tudi moje niso.
Dej stisn zobe pa objav zadevo mogoče se bo končno dobro tekmovanje najdlo, ala naš poklicni kjer res pokažeš zobe in znanje pa še jezik do tal, ne pa sam lovljenje napak, napredka pa že desetletje ni bilo.
Ne obtožujem trodelca, toda ta je nastal v času klasike in večno dobre rozice. Gasilci smo šli naprej, naj grejo tud tekmovanja ali pa naj se vsaj dodajo, da ne bomo ob enem zodovine pozabili.
Sam sem tudi član PGD in roko na srce fantje majo počas vrh glave trodelca in upajo na kaj novega.
Milek če rata si faca in te bojo vsi po ustih nosil, če pa ne pa tud. Torej kaj loh zgubiš. Kar se pa članga G.Š. tiče in kritik po tem, si pa vidu da so tud zagovorniki in pošten povedan mislm, da so zadnjo besedo lih zagovorniki rekl.
Torej kaj še čakaš. Aja za avtorske pravice se pa ne sekiraj sej že vsi forum berejo, pa bojo vedel da je ideja tvoja.
LP REX:mrgreen:
Dej stisn zobe pa objav zadevo mogoče se bo končno dobro tekmovanje najdlo, ala naš poklicni kjer res pokažeš zobe in znanje pa še jezik do tal, ne pa sam lovljenje napak, napredka pa že desetletje ni bilo.
Ne obtožujem trodelca, toda ta je nastal v času klasike in večno dobre rozice. Gasilci smo šli naprej, naj grejo tud tekmovanja ali pa naj se vsaj dodajo, da ne bomo ob enem zodovine pozabili.
Sam sem tudi član PGD in roko na srce fantje majo počas vrh glave trodelca in upajo na kaj novega.
Milek če rata si faca in te bojo vsi po ustih nosil, če pa ne pa tud. Torej kaj loh zgubiš. Kar se pa članga G.Š. tiče in kritik po tem, si pa vidu da so tud zagovorniki in pošten povedan mislm, da so zadnjo besedo lih zagovorniki rekl.
Torej kaj še čakaš. Aja za avtorske pravice se pa ne sekiraj sej že vsi forum berejo, pa bojo vedel da je ideja tvoja.
LP REX:mrgreen: