Novo poveljniško vozilo Radovljica
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- GASILECLUKA
- Kraj: RADOVLJICA
- Kontakt:
Odg: Novo poveljniško vozilo Radovljica
Vozilo ni imelo serijsko meglenk !
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
To pa je druga zgodba. Se opravičujem 
- GASILECLUKA
- Kraj: RADOVLJICA
- Kontakt:
Tisti ki imamo letno za sabo xx intervencij dobro vemo da je dobra signalizacija še kako pomembna. Zato se mi zdi popolnoma neumestno komentiranje da jih je preveč. Sirena pa se ponoči ne uporablja, pa tud za zavarovanje kraja dogodka sirena ne pride glih prav...Luka1 napisal/-a:Fantje, ne morem razumet, da se vam da toliko ˝˝jajcat˝ okrog enah ledic okrog avtomobila. Nasploh pa avto hvalite, kukr da je ne vem kaj posebnega.Če je dovolj denarja se je lahko preseravat... Meni osebno ima preveč ledic, zastopm, da je signalizacija pomembna vendar imas tako ali tako sireno...
PS. Upam, da boste s tem avtomobilom vozili bolj pametno in varno...
Lp. Luka
To ni nobeno preseravanje, to je to da gredo fantje v korak s časom. Na vse več avtov montirajo vedno več ledic tudi na bočne strani, pa sigurno ne zaradi šminke...
Ni lepšega občutka kot da nekomu rešiš življenje......
Bravo saxtenor, še eden, ki gre v korak s časom, ne pa nekateri, ki se jim j... in dajo na novo vozilo vredno 200.000 evrov rotacijo in podobno, za kozlat. Ali pa pri tolikšnem znesku za vozilo varčujejo pri modrih lučeh, ki so najmanjši strošek
Še enkrat ponavljam. MODRIH LUČI NI NIKOLI PREMALO PA ŠE TE "MORAJO" BITI LED
Če pa še prišteješ air horne je pa tak svetovno
Še enkrat ponavljam. MODRIH LUČI NI NIKOLI PREMALO PA ŠE TE "MORAJO" BITI LED
Če pa še prišteješ air horne je pa tak svetovno
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
Včeraj sem se peljal čez Radovljico, pa sem opazil da na dvorišču stoji še en PV-1. Kot sem videl na hitro je znamke Renault, model ??.
A lahko kdo iz Radovljice pove kaj več.
A lahko kdo iz Radovljice pove kaj več.
Je res v Radovljici imajo še eno vozilo z oznako PV-1. Vozilo ni Renault temveč Dacia Sandero, služi pa kot vozilo ekipe paramedic. Nameščen ima defibrilator, ter opremo za nudenje prve pomoči.
Popravek: Vozilo je tipa Dacia Logan.
Popravek: Vozilo je tipa Dacia Logan.
Zadnjič spremenil vidic, dne 1. September 2012, 14:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Zeloo dobro vem, kaj pomeni signalizacija,ampak, da avto zgleda kot novoletna jelka pa res ni potrebe! Moje mnenje!
ߣ€
- mundat
- GE: Gornja Radgona
- Kraj: PGD Gor. Radgona
Naj vsak ima narejeno kot njemu paše...če jim je všeč - pol je to glavno!
Čestitke za novo vozilo - predvsem pa zaradi njegove namembnosti!!! SUPER!!
Čestitke za novo vozilo - predvsem pa zaradi njegove namembnosti!!! SUPER!!
PGD Gornja Radgona IV. kategorija
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
-
LED
Nevem kaj vas toliko motijo lučke na čelni strani vozila. Nobenega pretiravanja ni. Dragi moji, koliko mularije ima v avtih glasbe prenagals, da niti sirene ne slišijo. Nekateri vozniki pa niti vzvratnih ogledal ne znajo uporabljati na svojem vozilu. Tako, da ko jim toliko lučk naenkrat za ritijo bliska se pa verjetno, da tudi malo v ogledalo ozrejo in umaknejo na kraj ceste. Slovenska foušija se res mora povsod utakniti, če ne v samo ''luksuzno'' nadgradnjo ali podvozje pa v par modrih LEDic
Bolje novoletna jelka, kot udeležba v nesreči na intervencijski vožnji zaradi neopaznosti.
je tako.kdor ne vozi pogosto, ali sploh ne, intervencije, še posebno podnevi, ne ve, kako pomembna je svetlobna signalizacija na intervencijskih vozilih.sirena sama ne reši nič, še posebno v mestih, kjer se zvok odbija od stavb in do zadnjega momenta ne veš, od kod prihaja zvok sirene.se pa še vedno premalo posvače svetlobni signalizaciji na zadnjem delu vozil in ob straneh.tu je še vedno premalo lučk, saj ko se ustavimo ne potrebujemo več toliko sperednje signalizacije kot jo rabimo zadnje in tudi bočne zaradi nevarnosti naleta.LED napisal/-a:Nevem kaj vas toliko motijo lučke na čelni strani vozila. Nobenega pretiravanja ni. Dragi moji, koliko mularije ima v avtih glasbe prenagals, da niti sirene ne slišijo. Nekateri vozniki pa niti vzvratnih ogledal ne znajo uporabljati na svojem vozilu. Tako, da ko jim toliko lučk naenkrat za ritijo bliska se pa verjetno, da tudi malo v ogledalo ozrejo in umaknejo na kraj ceste. Slovenska foušija se res mora povsod utakniti, če ne v samo ''luksuzno'' nadgradnjo ali podvozje pa v par modrih LEDic![]()
Bolje novoletna jelka, kot udeležba v nesreči na intervencijski vožnji zaradi neopaznosti.
di-du-di-du
ČE ga kdo hoče kupit ga lahko se prodaja vozilo ----> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7443869&show=1
Gasilci, bratje, vedno in povsod!!!
Ena slika nove pridobitve PGD Radovljica iz njihove facebook strani:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 4994_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 4994_o.jpg
Re: Novo poveljniško vozilo Radovljica
Kakor vidim na Facebook-u je šel PV-1 v Vitanje. Je to res? 
Lp, Luka
Kjer je problem, je tudi rešitev.
Kjer je problem, je tudi rešitev.