Dobrodelna akcija Foruma "Gasilci.org"
Moderator: Rafter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Pri nas smo zaenkrat akcijo "pokrenili" kar doma in glede na to, da nas je kar nekaj pri hiši, so rezultati presenetljivi.
Bi pa pohvalil še neznanega člana Foruma, ki je bil danes na OŠ Hoče in se pogovarjal z ravnateljem, g. Strugerjem, ki se je odločil, da bodo tudi na njihovi (in naši) šoli sodelovali v akciji.

Bi pa pohvalil še neznanega člana Foruma, ki je bil danes na OŠ Hoče in se pogovarjal z ravnateljem, g. Strugerjem, ki se je odločil, da bodo tudi na njihovi (in naši) šoli sodelovali v akciji.
Tudi pri nas (GZ Cerknica - predvsem sektor Rakek ) je stekla akcija zbiranja. Sem ravno s sestanka, kjer smo sklenili poleg gostiln in raznih picerij vključiti v akcijo zbiranja tudi dve osnovni šoli in razna podjetja. Bomo pa na občnem zboru našega društva razdelili letake z obvestilom. Tako, da bodo sodelovali tudi vsi vaščani. Prve številke o nabranih pokrovčkih bodo (vsaj upam)
znane konec tega meseca. Upam na velik uspeh akcije!!!
Ne ustraši se izzivov, saj so izzivi izbrali tebe. Bolj kot je izziv videti meglen, negotov, skrivnosten,vrednejši je. (Tomaž Humar)
Lep pozdrav
Purkart Klemen 040/888-939
Lep pozdrav
Purkart Klemen 040/888-939
Iz zanesljivih virov ti lahko poven da sta bila na šoli ANDY in TimiRafter napisal/-a:
Bi pa pohvalil še neznanega člana Foruma, ki je bil danes na OŠ Hoče in se pogovarjal z ravnateljem, g. Strugerjem, ki se je odločil, da bodo tudi na njihovi (in naši) šoli sodelovali v akciji.![]()
![]()
Lp Mirček
041 343 226
Razumen človek je tu in tam prisiljen da se napije , da bi lahko preživel z norci ( Hemingway )
041 343 226
Razumen človek je tu in tam prisiljen da se napije , da bi lahko preživel z norci ( Hemingway )
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
Čeprav je videti, da se že 10 dni nič ne premika (vsaj po objavah sodeč), upam da se kaj dogaja okrog zbiralne akcije in zmankuje časa za objave.
Akciji se pridružuje vrtec Tezno, Maribor. Z otroci sem že pripravila 11 škatel, ki jih bova z Tinčekom in z gasilskim avtom razvozila po naših enotah.
Slike sledijo kmalu!
lp
Akciji se pridružuje vrtec Tezno, Maribor. Z otroci sem že pripravila 11 škatel, ki jih bova z Tinčekom in z gasilskim avtom razvozila po naših enotah.
Slike sledijo kmalu!
lp
Nikoli ni prepozno!
- OperativeC_19
- Kraj: Trbovlje - Gabrland
V Trbovljah je tudi stekla akcija, namreč zaenkrat sem v nekaj gostilnah razložil natakaricam zadevo, tako da že pridno zbirajo, se bom pa potrudil in šel obiskat tudi kakšno šolo ter povedal še drugim o tem...
Tako, da je v Trboveljskem koncu zadeva "pokrita" oz. je še v fazi "pokrivanja"
Lep dan še naprej!
Tako, da je v Trboveljskem koncu zadeva "pokrita" oz. je še v fazi "pokrivanja"
Lep dan še naprej!
Druži nas skupno načelo, da ne bi kaj zagorelo...
VESELI me da ste se odzvali, še bolj bom vesel če bi steklo še bolj na široko.....!!
Tudi na našem območju širimo akcijo na BLOKE. Z hišniki se dogovorimo in nekje v pritličju namestimo škatle, ter tako mimoidoči vsaki dan kaj vržejo vanje.... poskusite tudi to varianto.
Tudi na našem območju širimo akcijo na BLOKE. Z hišniki se dogovorimo in nekje v pritličju namestimo škatle, ter tako mimoidoči vsaki dan kaj vržejo vanje.... poskusite tudi to varianto.
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571