Tečaj za prve posredovalce v Jakarti-INDONEZIJA
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
No za mano je tudi drugi dan. Mislim, da sem bil kar uspešen. Jutri imamo pa terensko vajo v njihovem vojaškem centru za RBK zaščito. Imajo kar zahtevne varnostne ukrepe, tako da upam da ne bo zapletov.
Nekaj slikc bom sproti odložil tukaj, album bom pa kreiral kasneje.
Rihtajo mi tudi obisk pri gasilcih, upam da mi bo uspelo priti do tja.
Nekaj slikc bom sproti odložil tukaj, album bom pa kreiral kasneje.
Rihtajo mi tudi obisk pri gasilcih, upam da mi bo uspelo priti do tja.
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Milan Dubravac
- Gasilci.org

No tečaj smo včeraj uspešno zaključili. Tečajniki so rekli, da so najbolj zadovoljni z mano, upam, da niso bili samo vljudni. Zaključek je bil kar slavnosten, s prisotnostjo direktorja agencije.
Upam, da sem vsaj malo pripomogel k izboljšanju znanja na področju prvega posredovanja tečajnikom.
Prisotno je bilo 27 tečajnikov iz Bangladeša, Šri lanke, Vietnama, Filipinov, Kitajske, Južne Koreje, Tajske, Mongolije, Pakistana, Malezije in Indonezije.
Enkratna izkušnja tudi zame moram reči. Sem naredil posebno predstavitev Slovenije in jim povedal, da smo po številu gasilcev verjetno najmočnejši na svetu, da imamo eno najboljših gasilskih šol na svetu
in da upam, da bo malo razdeljenega znanja pripomoglo k izboljšanju stroke tudi v tem delu sveta.
V zaključnem govoru sem tudi poudaril njihovo gostoljubnost in rekel, da bi iz gostoljubnosti oni morali organizirati tečaje evropejcem, pa da 2 tedna ne bi bilo zadosti
Še nekaj slikc, galerija pa ko se vrnem. Še vedno upam na obisk gasilske enote.
Upam, da sem vsaj malo pripomogel k izboljšanju znanja na področju prvega posredovanja tečajnikom.
Prisotno je bilo 27 tečajnikov iz Bangladeša, Šri lanke, Vietnama, Filipinov, Kitajske, Južne Koreje, Tajske, Mongolije, Pakistana, Malezije in Indonezije.
Enkratna izkušnja tudi zame moram reči. Sem naredil posebno predstavitev Slovenije in jim povedal, da smo po številu gasilcev verjetno najmočnejši na svetu, da imamo eno najboljših gasilskih šol na svetu
V zaključnem govoru sem tudi poudaril njihovo gostoljubnost in rekel, da bi iz gostoljubnosti oni morali organizirati tečaje evropejcem, pa da 2 tedna ne bi bilo zadosti
Še nekaj slikc, galerija pa ko se vrnem. Še vedno upam na obisk gasilske enote.
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

Bravo Milan moralo je bit res zanimivo, ja potem si pa res najbolši 
Zadnjič spremenil nejč, dne 5. Avgust 2006, 16:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Nič na suho!
http://www.gasilcidvorjane.com
http://www.gasilcidvorjane.com
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Milan Dubravac
- Gasilci.org

Res žalostno,da na strani GZS ni niti omenjeno Milanovo predavanje.Oni se raje ukvarjajo z drugimi nepomembnimi stvarmi.
Je pa velika škoda da nekateri v vrhu GZS ne spoštujejo toliko Milanovega zanja kot drugod po evropi in svetu,kjer je Milan zeloooo cenjen.
Milan srečno vrnitev domov in upam,da boš lahko tudi pri nas organiziral takšna predavanja tudi za naše na GZS-ju,potem bodo vsaj nekaj vedeli od NS do požarov.
Je pa velika škoda da nekateri v vrhu GZS ne spoštujejo toliko Milanovega zanja kot drugod po evropi in svetu,kjer je Milan zeloooo cenjen.
Milan srečno vrnitev domov in upam,da boš lahko tudi pri nas organiziral takšna predavanja tudi za naše na GZS-ju,potem bodo vsaj nekaj vedeli od NS do požarov.
Kjer je dim, je tudi ogenj.
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘
Pozdravljena koroška,kjer koli si.
L.P.Miran 70
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘
Pozdravljena koroška,kjer koli si.
L.P.Miran 70