Rezultati državnega mladinskega gasilskega tekmovanja

Nasveti, vprašanja, sojenje, ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
Marostar
Kraj: Barje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Marostar »

Problem pri teh vedrovkah je v kroglici, ki se zagozdi in ne opravlja svoje funkcije. Ko se ta kroglica zagozdi, bat efektivno deluje le v eno smer (navzdol), posledica tega je nestalen tlak na ročniku. Na pripravljalnem tekmovanju smo imeli ziegler vedrovke in teh težav ni bilo. Tam nam je bilo tudi rečeno, da bodo tudi na državnem zieglerjeve naprave, pa niso bile.

Kakor koli, zdi se mi, da je tako državno tekmovanje en sam cirkus, za katerega je potrebno vložiti ogromno truda, lastnega časa, denarja... Potem si pa še organizator privošči tako napako... bolje, da sploh ne mislim na to, ker mi gre samo na bruhanje... kako se šele počutijo tekmovalke...
Uporabniški avatar
Peter
Upravnik
Upravnik
GE: Zabreznica
Kraj: Breznica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Peter »

Tole s kroglico čisto drži in na žalost se je to zgodilo samo nekaterim ekipam. Ker napaka ni bila stalna se ni nihče od sodnikov preveč sekiral. Tekmovanje je tako bolj spominjalo na ruleto, kjer je zadetek odvisen od kroglice.

Saj pri avstrijcih pri prvi vedrovki ni bilo nič drugače. Kmalu zatem, ko so prekinili vajo, jo je enemu od sodnikov uspelo usposobiti, ko je malce močneje pritisnil. Je pa res, da so bili oni gostje in še minister je bil zraven. :roll:
Uporabniški avatar
Marostar
Kontakt:

Hvala za potrditev moje izjave. :evil:

:cry: :cry: :cry:
seba

Odgovor Napisal/-a seba »

Pozdravljeni!
Tudi pri naši desetini nam je ponagajala desna pumpa, pa smo vseeno zadovoljni z rezultatom(bili smo 15.med mladinci)
Imam pa eno vprašanje?
Kakšna vaja bo za naslednje državno prvenstvo?
Lp iz Primorske
Uporabniški avatar
Marostar
Kontakt:

na naslednjem državnem tekmovanju bo vaja z motorno brizgalno (mokra vaja) za mladince/ke :!:
Odgovori