isto iz izkušenj vidim....igorbugi napisal/-a:Važno da je polno kroma, široke gume in polno obremenjen... pa še par polno opremljenih članov... To je isto kot novi Nissan pathfinder od GRS. Ne rabiš ga imet,da bi vedel da je šminka. Vse lepo go gre po asfaltu in ravnem, ko pa je treba na teren, je pa drugo vprašanje.mundat napisal/-a:od kod pa to veš? A imate takega v društvu in niste zadovoljni? Ker očitno ziher govoriš iz izkušenj!Maverik napisal/-a:bolj šminka kot kaj drugega...
NOVI VW AMAROK
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- mundat
- GE: Gornja Radgona
- Kraj: PGD Gor. Radgona
Odg: Re: NOVI VW AMAROK
PGD Gornja Radgona IV. kategorija
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
predsednik društva
Re: NOVI VW AMAROK
Točno tako kot je napisal igorbugi... če pa primorci nimamo izkušnje s terenci pol pa res nevem kdo bi jih lahko še imel. Se pa strinjam da je lep ta novi Amarok 
- mundat
Odg: NOVI VW AMAROK
nisem rekel da primorci nimate izkušenj....sem te vprašal če mas izkušnje prav s tem Amarokom...
sem prepričan, da društvo, ki si ga je lahko kupilo je zelo veselo da ima to vozilo in so tudi verjetno zelo ponosni.
In če me kaj pizdi je to, da pol pa se najdejo komentarji kako to vozilo ni vredi in take pa to...
jaz sem prepričan, da bodo ZELO zadovoljni z njim in jim želim da jim dolgo dobro služi.
sem prepričan, da društvo, ki si ga je lahko kupilo je zelo veselo da ima to vozilo in so tudi verjetno zelo ponosni.
In če me kaj pizdi je to, da pol pa se najdejo komentarji kako to vozilo ni vredi in take pa to...
jaz sem prepričan, da bodo ZELO zadovoljni z njim in jim želim da jim dolgo dobro služi.
predsednik društva
predsednik društva
ponosen moreš bit na vsako svoje vozilo, ker veš kako težko si ga je dandanes kupit ampak to nima veze z mojim in tudi s tvojim komentarjem. Tema je NOVI VW AMAROK in se komantira to vozilo in moje mnenje je, da je to vozilo bolj šminka in ni najboljša rešitev za nadgradnjo GVGP-1, kot so predhodniki pisali. Je preveč gromazen in težko ga je manovrirat v gozdu. Glede na izkušnje je za GVGP-1 najboljše če je vozilo čim krajše in čim ožje; Land Rover Defender ali pa ta nov Iveco Massif, ki je kopija defenderja sta trenutno najboljša. Kje bi pa našel mesto v gasileriji za Amaroka? PV-1, HTRV... To je pač moje mnenje
-
Maki
Nov PV1 za PGD Gornja Radgona ? lpmundat napisal/-a:in eden je trenutno v Mettisu v Gornji Radgoni na predelavi...za koga pa je pa ne vem...
-
brdo_firefighter
- GE: PGD Brdo
na začetku poletja ga dobijo tudi v PGD Lj-Vič.
Lp,Žan
Lp,Žan
-
Radovljica27
- GE: Radovljica
- Kontakt:
Kar popularen ratuje tale Amarok. Dobra cena in velika nosilnost.

-
vic_fireman
Ja res je mi smo zdej lih dobil tega amaroka k so slike in povem vm da to ni več avto ampak je kamionet opreme ma pa skor tok k kakšen slabše opremljen gv-1
- mundat
Cestitke za ful lep avtovic_fireman napisal/-a:Ja res je mi smo zdej lih dobil tega amaroka k so slike in povem vm da to ni več avto ampak je kamionet opreme ma pa skor tok k kakšen slabše opremljen gv-1
predsednik društva
predsednik društva
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
To vozilo ni izdelano v podjetju Rosenbauer.darko napisal/-a:Rosenbauer že prodaja ta vozila.
Slika je iz HR.
Darko
Res je pomota !?
Mi star in Rosenbauer.
Se opravičujem
Darko
Mi star in Rosenbauer.
Se opravičujem
Darko
zdravo,
mene pa zanima ali ima kako PGD v letošnjem letu nabaviti novega Amaroka, Defenderja ali podoben terenec? ?
Rad bi si enega ogledal, če je kje v izdelavi in njegovo opremo.
Hvala za info.
LP
Ed
mene pa zanima ali ima kako PGD v letošnjem letu nabaviti novega Amaroka, Defenderja ali podoben terenec? ?
Hvala za info.
LP
Ed
Edo
najbolje da pokličeš nadgraditelje. tam boš dobil celovit pregled nad dogajanjem - niso vsi PGDji tu na forumu.soncnaup napisal/-a:zdravo,
Hvala za info.
LP
Ed
-
Martin977
Rosenbauer so le komponente v vozilu. Nadgradnjo pa je izdelalo podjetje Pumpa iz Hrvaške.Res je pomota !?
Mi star in Rosenbauer.
Se opravičujem
Darko