drugače pa, mi smo cilj izpolnili in grem na državno s tremi ekipami
mokra vaja za člane
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: mokra vaja za člane
pri nas (belokranjska regija) ni bilo težav s sodniki in sojenjem, vsaj koliko sem jaz videl in slišal... drugače pa smo imeli nekaj pripomb čez organizacijo in postavitvijo proge za člane A... hoteli smo nastopati med prvimi (popoldan smo imeli tekmo v Slovenski bistrici), pa nas niso upoštevali
in smo bili tako zadnji na vrsti (in takoj po podelitvi leteli v Bistrico
, kjer smo bili "lepo spočiti" za tekmo
)
...
-
Bojana Blekač
Zdravo!
Jaz se vsekakor zavedam, da naš čas izvedbe še zdaleč ni med najboljšimi (vem da so članice iz društva Kebelj zelo dobre) in se je že zgodilo, da so nam sodniki dodeljevali kazenske čeprav jih nismo naredile ampak zato še nismo obupale, tako kot pravi gasilka (Gost) in smo bile vseeno motivirane za naslednja tekmovanja. Konec koncev hodimo na vaje tudi zato da se družimo in obnavljamo znanje na področju gasilstva!
No tudi naše društvo (PGD Rečica ob Savinji) je preseglo vsa pričakovanja saj gremo na državno kar s štirimi desetinami.
Lep pozdrav!
Jaz se vsekakor zavedam, da naš čas izvedbe še zdaleč ni med najboljšimi (vem da so članice iz društva Kebelj zelo dobre) in se je že zgodilo, da so nam sodniki dodeljevali kazenske čeprav jih nismo naredile ampak zato še nismo obupale, tako kot pravi gasilka (Gost) in smo bile vseeno motivirane za naslednja tekmovanja. Konec koncev hodimo na vaje tudi zato da se družimo in obnavljamo znanje na področju gasilstva!
No tudi naše društvo (PGD Rečica ob Savinji) je preseglo vsa pričakovanja saj gremo na državno kar s štirimi desetinami.
Lep pozdrav!
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Evo, dva dni me ni, pa se gostje že razpišejo na dolgo in široko. Naj še enkrat ponovim, kdor mlati levo in desno, da je vse narobe in zanič in se ne podpiše, bo šel med izbrisane. Pa s tem ne mislim, da je s kritiko kaj narobe, le za njo je treba stati z imenom in priimkom.
LP
Janez
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!