Vtisi z Bleda

Vse v zvezi z volitvami in kongresom v letu 2003
Andrej
Kraj: Duplje

Odgovor Napisal/-a Andrej »

Metod, se pridružujem tvojim čestitkam. Mežan "a bomo kej vedl". Ups saj res na pikniku.

Andrej
Uporabniški avatar
metodg
GE: PGD Brezje na Gor.
Kraj: Brezje na Gorenjskem
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a metodg »

Ampak, za Janija se bojim, po mojem ga bodo izgnali iz Kranjske Gore... :twisted:

Metod G.
Bomo zmogli??? BOMO JA!!!! ... je rekel mojster MIHA.
Uporabniški avatar
Jani
Kraj: Kranjska Gora
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jani »

:oops: :oops: :oops:

A sem spet eno traparijo skuhal?!!?!? :roll: :roll:

lp Jani :wink:
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kraj: Lukavci
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Drago »

Metod: :lol:

Pa ne samo iz Krajnske gore :lol: po moje je to bila samo proba, ker blejci se itak ne dajo in lahko pričakuješ kaj takega ( v bližnji prihodnosti ) čisto zares v garaži PGD Bled :shock: "Kuj železo dokler je vroče" in sedaj, ko je župan še pod vtisom ( in pritiskom ) kongresa je kaj takega čisto mogoče :P ( brrrrrrr....mala šala :wink: )

lp DC
Uporabniški avatar
Milan Dubravac
Gasilci.org
Gasilci.org
Kraj: smokuč

Odgovor Napisal/-a Milan Dubravac »

Matej,
in kako si se počutil v moji obleki. Saj temperaturne razmere so bile pa skoraj hot fire.
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
Uporabniški avatar
Primoz
GE: Sečovlje

Odgovor Napisal/-a Primoz »

Mislim, da se je kdo počutil res zelo 'hot'....mislim na kakšne iz ešalona dejavnosti....brrr :?
Uporabniški avatar
metodg
GE: PGD Brezje na Gor.
Kraj: Brezje na Gorenjskem
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a metodg »

Milan, mislim da bi celotnemu ešalonu dejavnosti lahko priznali "hot fire trening"... :lol:

oz. še bolje, lahko bi imeli prednost pri "hot fire treningu" glede na to, da smo se že navadili na VROČINO in bi jo bili v kontejnerjih že vajeni... :lol:

Metod G. 8)
Bomo zmogli??? BOMO JA!!!! ... je rekel mojster MIHA.
Andrej
Kraj: Duplje

Odgovor Napisal/-a Andrej »

Z Metejem sva bila v kratkih hlačah med gledalci s fotoaparatom v roki. Udeleženci boste slike dobili takoj, ko mi jih bo uspelo spraviti iz fotoaparata.

Andrej
Uporabniški avatar
Milan Dubravac
Gasilci.org
Gasilci.org
Kraj: smokuč

Odgovor Napisal/-a Milan Dubravac »

Metod,
glede na to kako so nekateri apartčiki prišli do činov ta tvoj predlog niti ni tako napačen. So pa padali še bolj smešni predlogi drugače. To pa prihranimo za forum piknik.
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
GE: Lukovica
Kraj: Trnjava
Kontakt:

Piknik foruma

Odgovor Napisal/-a Jure Čokl »

Nekaj sem že ujel o pikniku, ampak vseeno me zanima, kdaj in kje naj bi bil. In ko bo, že zdaj potrjujem udeležbo ljubljanskih paparazzov na njemu! In posledično seveda fino (foto) reportažo v Ljubljanskem gasilcu!
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Izjava enega od povabljenih gostov:

Nikoli nisem bil na kakem kongresu zveze komunistov v prejšnjem režimu, sem pa na Bledu dobil občutek kako je na teh kongresih bilo!!!
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kraj: Lukavci
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Drago »

Nikoli nisem bil na kakem kongresu zveze komunistov v prejšnjem režimu, sem pa na Bledu dobil občutek kako je na teh kongresih bilo!!!
"Lepi Tone", ki je v vlogi delovnega predsednika bil ( med drugim ) tudi presojevalec in ocenjevalec vseh razprav, bi porekel, da je ta misel sicer popestrila kongres vendar ne vodi v tovariške medsebojne odnose, ker se je ne more in ne sme prepevat :twisted: :roll: ( mah, saj ni važno, važno je, da je "hacetar" postal :wink: ) čestitam ( še 1x :lol: )

lp DC
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Drago !
Hvala za čestitke. Sam nočem komentirati organizacijo kongresa, ker sem pri njej sodeloval. Seveda pa je to poleg GZS "zakrivila" cela ekipa sodelavcev iz občin Bled in Bohinj. Upam pa, da smo svoje delo korektno opravili.
Kar pa se tiče same vsebine - verjemite mi, da jo nisem imel dosti časa spremljati, pa tudi danes sem še precej utrujen zakšne globoke komentarje. Seveda pa nisem gluh in tudi pamet imam hvala bogu še v funkciji (vsaj upam).
Tisti forumovci, ki ste mi poslali slike in ste spremljali razpravo, ste verjetno kakšno svojo sliko opazili med projekcijo. Brez vaše pomoči bi imeli s projekcijo težave. Hvala vam, poimensko pa vas ne bom navedel, ker bom verjetno koga pozabil. Potem pa bo sranje.
Ja, pa še to. Tisti, ki ste z digitalci slikali delo kongresa, parado ali ostale zanimivosti vas prosim za slike. E-mail poznate (drgače pa preko ZS).
Že v naprej hvala.
Uporabniški avatar
Jaka
Kraj: Podhom

Odgovor Napisal/-a Jaka »

Ups. Zgornja objava je moja. Se zgodi, da se človek pozabi prijaviti.
Uporabniški avatar
Mateja
HazMat Team
Kraj: Topole in Gornji Logatec
Kontakt:

Kongresno

Odgovor Napisal/-a Mateja »

Zivjo!

No, prav vesela sem, da sem spoznala nekaj novih fajn gasilcev in moram reci, da ne glede na vse, kar se dogovarja na najvisjih nivojih, delati bo moral se vedno vsak sam. Ja, sicer pa za pojasnilo - v elementu ali ne v elemntu - jaz sem priblizno vedno taksna - razen kadar me kdo posteno razjezi :x , sicer pa Jani - kaj je bilo z mojimi stumfi - fantje, a niste vi mene v oci gledal? :lol:

Lp, Mateja
Znanost se ni začela z nami.
Zaklenjeno