Tako je mojstri. Lestev je na turi po Sloveniji in je bila tudi v GBL za celotno regijo predstavljena. kar se tiče pa celja pa žal ne vem kako to da ni bila dol. Slišal pa sem da bodo imeli predstavitev Magirusove kmalu.
icko napisal/-a:Tako je mojstri. Lestev je na turi po Sloveniji in je bila tudi v GBL za celotno regijo predstavljena. kar se tiče pa celja pa žal ne vem kako to da ni bila dol. Slišal pa sem da bodo imeli predstavitev Magirusove kmalu.
Gasilci, če ima katero društvo za prebarvati opaž na gasilskem domu, naj jih prosi za malo daljšo predstavitev vozila
Ja Gobi tako je...CPV.......se mi pa zdi, da bo moralo eno izmed vozil od takrat naprej, ko bo avtolestev prispela ostati zunaj, ker jim že sedaj primanjkuje prostora
Drugi teden bomo na izobraževanju za upravljanje avtolestve, ki je na sliki. V prvi seriji izobraževanja bosta iz vsakega društva GZ Domžale, ki je 2. in višje kategorije na izobraževanju najmanj 2 člana. Pogoj je operativec z "C" kategorijo in starost do 40 let. Mislim, da bomo odnesli mariskaj koristnega od usposabljanja, o občutkih pa sledi poročilo.
brankos napisal/-a:Drugi teden bomo na izobraževanju za upravljanje avtolestve, ki je na sliki. V prvi seriji izobraževanja bosta iz vsakega društva GZ Domžale, ki je 2. in višje kategorije na izobraževanju najmanj 2 člana. Pogoj je operativec z "C" kategorijo in starost do 40 let. Mislim, da bomo odnesli mariskaj koristnega od usposabljanja, o občutkih pa sledi poročilo.
Točno tako Branko, vendar ne samo iz GZ Domžale, ampak tudi iz vseh okoliških zvez (za Lukovico in Moravče sem prepričan)!
Bo pa omenjena lojtra sodelovala na vaji evakuacije na OŠ Janka Kersnika na Brdu v četrtek 20.10.2005, predvidoma ob 10.00 uri!