Parada
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Mateja:
Čeprav je parada sama kot nekakšen "stroj" pa vseeno ni zamišljena kot "stroj - avtomat"
, želim povedati, da članic (verjetno) ne bo nihče "posiljeval" naj gredo v "svojo" sredino, pač pa je to stvar odločitve vsake posameznice - udeleženke parade
Peter:
Program v dvorani naj bi se končal v 45 minutah ( zgornja meja ), se pravi na kakšno "pokončno uro" bo treba biti pripravljen
, kar je sicer "mačji kašelj" v primerjavi z "nakladanji", ki jih poslušamo na raznih drugih proslavah in trajajo tudi po 2,5 ure
Mitja:
Vsaka regija bi naj zagotovila do ( največ ) 200 gasilcev, npr. iz Pomurja, ki je najštevilčnejša regija se bo udeležilo 160 gasilcev. Tudi tu ni dorečenega nobenega avtomatizma, pač pa je to stvar regijskih poveljnikov.
p.s.: to so "neuradne" informacije, uradne lahko poda generalni sekretar kongresa, da nau panike
lp DC
Čeprav je parada sama kot nekakšen "stroj" pa vseeno ni zamišljena kot "stroj - avtomat"
Peter:
Program v dvorani naj bi se končal v 45 minutah ( zgornja meja ), se pravi na kakšno "pokončno uro" bo treba biti pripravljen
Mitja:
Vsaka regija bi naj zagotovila do ( največ ) 200 gasilcev, npr. iz Pomurja, ki je najštevilčnejša regija se bo udeležilo 160 gasilcev. Tudi tu ni dorečenega nobenega avtomatizma, pač pa je to stvar regijskih poveljnikov.
p.s.: to so "neuradne" informacije, uradne lahko poda generalni sekretar kongresa, da nau panike
lp DC
- Mateja
- HazMat Team
- Kraj: Topole in Gornji Logatec
- Kontakt:
Fantje, kako ste vi fejst! Se izbirala bom lahko - haha, pa smo le zenske na boljsem kot moski - sicer sem si pa pogledala nacrt parade.
No, skratka, jst bom kr dopust vzela, da bom lahko na kongres prisla - namrec, da mi naslednji teden ne bo treba v München.
Lp, Mateja
Znanost se ni začela z nami.
- Mateja
- HazMat Team
- Kontakt:
Zivjo! Ja, jaz bom tudi delegatka. Sem ze dopust dobila - dovoljenje od mojega starega sefa - malo je pomagal globok dekolte in preklana kikla, je samo ja reku in slino pogoltnil, haha. vcasih pa moskemu res ni velik treba ...
No, se dobro, da so slovenski moski boljsi od bavarskih! Upam! Ne, saj so, vem!
Se torej vidimo na kongresu, pa bomo kaksno rekli, a ne?
Lp, Mateja
- Gregor K.
- moderator

- Kraj: Nekje na poti...
- Kontakt:
Fantje in dekle se vidimo na kongresu v paradi... Bom korakal pri GZ Zg. Savinjske doline - PGD Okonina. 
To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. (Newton)
In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...
http://www.facebook.com/pgdokonina
- Mateja
- HazMat Team
- Kontakt:
Zivjo! Kar se mene tice eno zelo nujno vprasanje. A bo res parada samo v srajcah?????? Pa s kratkimi rokavi? Zakaj smo moral pa pol cele uniforme kupit
No, res bi rada to izvedela, ker nekako v Münchnu nimajo srajc z gasilskim znakom
, pa si jo moram do kongresa se priskrbeti, ce ne bo slo drugace.
Lp, M.
No, res bi rada to izvedela, ker nekako v Münchnu nimajo srajc z gasilskim znakom
Lp, M.
- Gregor K.
- moderator

- Kraj: Nekje na poti...
- Kontakt:
Mateja imava isti problem - glede srajce mislim... Jaz sem jo ravno danes naročil... 
A da bo parada samo v srajcah? Kaj pa hlače?
A da bo parada samo v srajcah? Kaj pa hlače?
To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. (Newton)
- metodg
- GE: PGD Brezje na Gor.
- Kraj: Brezje na Gorenjskem
- Kontakt:
Mateja, tudi gasilke boste v "reklcih"...
Smo na zadnji seji regijskega poveljstva debatirali, da je v dopisu malo čudno napisano in da si bodo gasilci zdevo različno razlagali...
Vsi gasilci bomo v popolnih uniformah in ne samo v srajcah!!!
No, jaz ne bom, ker me je doletelo da bom vodil ešalon dejavnosti (če bom lahko prišel) in bom "švical" v ognjavarni obleki
... Samo, če bo pa dež, pol bom pa
...
Metod G.
Smo na zadnji seji regijskega poveljstva debatirali, da je v dopisu malo čudno napisano in da si bodo gasilci zdevo različno razlagali...
Vsi gasilci bomo v popolnih uniformah in ne samo v srajcah!!!
No, jaz ne bom, ker me je doletelo da bom vodil ešalon dejavnosti (če bom lahko prišel) in bom "švical" v ognjavarni obleki
Metod G.
Bomo zmogli??? BOMO JA!!!! ... je rekel mojster MIHA.