Krtinca gre vedno "iz prve" skozi tehničnegaBAČO napisal/-a:Drago, pa je KRTINCA na tehničnem šla v prvo skozi???
lp DC
Krtinca gre vedno "iz prve" skozi tehničnegaBAČO napisal/-a:Drago, pa je KRTINCA na tehničnem šla v prvo skozi???
himi napisal/-a:Drago če bosta s Krtinco do sobote nazaj, pa ji pokaži še kje so Dvorjane in Dvorjanski gasilci.
Olimpijsko vzdušje sem preverjal že od mejnega prehoda naprej pa sem bil skoraj obupalMatej B. napisal/-a:Drago kakšno pa je kaj "olimpijsko" vzdušje v Varaždinu?
Preveril sem, koruza je res na naši strani. Ampak to še vedno ni opravičilo, da se nista oglasila v soboto. Če boste res ponovili raftanje pa se vidimo takrat.Drago napisal/-a:himi napisal/-a:Drago če bosta s Krtinco do sobote nazaj, pa ji pokaži še kje so Dvorjane in Dvorjanski gasilci....malo poglej, kje raste tista koruza..
![]()
![]()
viewtopic.php?t=2730&start=180
lp DC
Saj ja, zato pa eto nashimi napisal/-a:Preveril sem, koruza je res na naši strani.
Datum je pa zelo zanimiv, moram priznati!Drago napisal/-a:Saj ja, zato pa eto nashimi napisal/-a:Preveril sem, koruza je res na naši strani.![]()
...imel sem opravke in Nejč je uredil še ogled doma ter spoznavni "sestanek"
. V veselje mi je bilo spoznati Drozgovo družino, videti gasilsko sobo....ter se dogovarjati za "Dan foruma", ki bi naj bil 11. septembra 2005 na Vurberšem gradu, v organizaciji PGD Dvorjane (drži 99% - je rekel naš šef)
.
lp DC