kakšne črpalke uporabljamo na tekmovanjih- na mokro

Nasveti, vprašanja, sojenje, ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
gorenc

Odgovor Napisal/-a gorenc »

No pa še nekaj sem pozabil. Niste se dovolj jasno izrekli kdo rabi "butle" Najbolje da kar imaena gor spravitekdo jih rabi. A ta najvišji- po funkciji al po rasti.
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

gorenc napisal/-a:Veš kaj Koncilja!

Tudi vprašanja so neumna očitno lahko neumna saj to sam trdiš na tem forumu. Šimfaš vse počez. A si že kaj konstruktivnega , kar se tiče tekmovanj , skup spravil Pa lep pozdrav
No, pa se je le javil en neprijatelj :twisted: . Mi je že kar dolgčas postalo, nobenega resnega protikandidata :shock: . Samo, škoda, ker si samo gost, ni zanimivo.

Kar se pa tiče tekmovanj pa, lahko takoj začneš, pa ne vem, če me boš kdah ujel :twisted:

Šimfal bom pa še naprej vse počez, posebno pa še goste :twisted: .

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Uporabniški avatar
Tona
Kraj: BREZJE-MB

Odgovor Napisal/-a Tona »

Dragi gorenc ! Butle rabijo ta visoki vodilni na GZS da ga lahko še naprej ser.... z takimi ali drugimi zadevami . Kdor pa misli da se ne sme kaj pošimfat , pa je res butl . Če bi malo poznal zadeve o katerih se piše v tej temi bi malo drugače napisal , ali pa bi bil nasploh tiho .
Pa brez zamere , kaj je res je pa res :twisted:
gorenc

Odgovor Napisal/-a gorenc »

Spoštovana Janez Koncilija in Tona

Dokler bo nivo debate na tem delu foruma (mislim predvsem večji del zadev okrog tekmovanj) na takšnem nivoju, kot je, se niti slučajno ne bom predstavljal. Nisem namreč noben " butl", protikandidat, tudi prijatelj bi težko rekel. Tukaj pa je vseprepogosto tak besednjak in nastrojenost v uporabi, da me kot občasnega opazovalca nagovori , da se javim. Pa ne pišem zato, ker bi ščitil hrbet komurkoli ali se čutil užaljenega ali se celo bal.Zakaj le? Nimam namreč nič zraven pri tem , za kar me ti Janez, imenuješ prijatelj. Zakaj naprimer, ne prebereta vprašanj ,se - če so nejasna-obrneta na odgovorne in predlagata boljšo rešitev ali spremembo. Ne, treba je po"slovensko": negativizem do konca in nazaj. Že vnaprej prisojate veliko stvarem negativnost. Jaz kot običajen gasilecn nereden tekmovalec namreč v parih srečanjih z nekaterimi vodilnimi nisem imel občutka, da bi si želeli -po vaše- "butle" .Verjamem pa , da si želijo zaradib svoje ambicioznosti oblast. Ampak tako je povsod. Zakaj se pa ne vključita v oblast, če si posredno tega želita. Če pa ne, pa se ne pritožujta. Šimfanje gostov- Janez- vsaj kar se mene tiče se lahko kar konča kajti jaz se ne bom več oglasil, da boš lahko še bolj samozavesten kako te ne more nihče ujeti. "šimfanje vse počez" to je očitno odlika precej gasilcev. Tisti , ki smo bolj ob robu nas to le odriva ne pa priteguje. Pa lep pozdrav s tem pisanjem, ki ima izključno pozitiven namen.
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

gorenc napisal/-a:Spoštovana Janez Koncilija in Tona

Nisem namreč noben " butl", protikandidat, tudi prijatelj bi težko rekel.

Nimam namreč nič zraven pri tem , za kar me ti Janez, imenuješ prijatelj.

Šimfanje gostov- Janez- vsaj kar se mene tiče se lahko kar konča kajti jaz se ne bom več oglasil, da boš lahko še bolj samozavesten kako te ne more nihče ujeti.

Pa lep pozdrav s tem pisanjem, ki ima izključno pozitiven namen.
Jah, gorenc, mojo objavo precej po svoje tolmačiš. Nisem te namreč imenoval prijatelj ampak neprijatelj, kar mislim, da je razlika.

Glede konkurenčnosti, nič bat, nobenega boja za oblast ni, mišljena je bila debata na forumu, tvoje sveže udarne misli so mi godile predvsem zato, da se razvije kakšna dobra in ostra debata, da ni na forumu dolgčas.

Glede vaje, nič bat, sem dal pripombe, kolikor sem videl, je bila upoštevana samo ena in sicer krajšanje lestve. Glede vprašanj pa, jih nisem prebral, samo tiste, ki so najbolj modra in so objavljena v temi. Mislim pa, da povejo veliko.

Tudi prevzema oblasti se ti ni treba bati, imam predolg jezik in me nihče ne želi zraven :twisted: .

Sicer si me v celotni objavi narobe razumel, zlasti v tistem delu, da me ne more nihče ujeti. Pisano je bilo namreč izključno zate, ker si me pač vprašal, kaj sem naredil na tekmovalnem področju. Odgovor je bil zate, kajti, če začneš na tem področju delati danes, me res ne moreš ujeti, pa ti ne bom razlagal zakaj, ker dirkači na tem forumu niso najbolj priljubljeni.

Toliko o tem. Moram reči, da si zelo spreten pri sprevračanju navedkov, le da ne vem, ali namenoma, ali iz nevednosti.

Pa kar oglasi se še, tudi če si gost :wink:

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
janezek

sesalne cevi

Odgovor Napisal/-a janezek »

zdravo
Se opravičujem ker bom vletel z vprašanjem ,ki ne sodi popolnoma v to temo ampak če že govorimo o črpalkah, bi vprašal če ve mogoče kdo koliko bi kaj stale dobre tekmovalne sesalne A cevi, ( take, ki so dobro prožne in lahke), mi delamo namreč na obupno težkih in trdih ceveh tako da imamo problem, ko vadijo članice praktično ne morejo sklapljati in vezati cevovoda, ker je pretrd ( čeprav imajo z trdimi cevovodi kar nekaj izkušenj :lol: :lol: )

Hvala
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

Mogoče ne spada direkt v to temo, a da ne odpiram nove....

Na spletnih straneh Zveze sem zasledil naslednji dokument:
Priponke
Vgradne crpalke-nova verzija.doc
(43 KiB) Prenešeno 144 krat
Odgovori