Kogar zanima, se lahko naroči nanj na naslov: Gasilska zveza Ljubljana, Kovaška 1, Ljubljana.
LJUBLJANSKI GASILEC
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
LJUBLJANSKI GASILEC
V Ljubljani imamo že nekaj let svoje gasilsko glasilo: Ljubljanski gasilec, kjer se trudijo da, bi postal glasilo cele regije.
Kogar zanima, se lahko naroči nanj na naslov: Gasilska zveza Ljubljana, Kovaška 1, Ljubljana.
- Matej B.
- GE: Ptuj / Tržec
- Kraj: Ptuj - Tržec
- Kontakt:
Kot zanimivost naj povem, da je luč sveta ugledala revija Štajerski GASILEC. Prva številka je izšla pred nekaj dnevi. V njej je predstavljeno gasilstvo iz okolic mest Ptuja (večinoma), Slovenske Bistrice, Maribora... skoraj celotne Podravske regije. Ravno včeraj na sestanku društva sem jo malo polistal pa se mi za začetek zdi prav zanimiva. Veliko je predstavitev društev, nekaj je analiz taktičnih vaj, strokovnih člankov itd. pa tudi trgovci ne manjkajo. Pobuda za to revijo je prišla od OGZ Ptuj in zasebnika. Sicer pa osebno moram priznati, da sem nekaj takega pogrešal, saj ni bilo čutiti neke povezanosti, prej bi rekel da tujstvo pa čeprav je cestna razlikal le 10 +- km. Res za naš štajerski konec zelo vzpodbudno.
Aha, še cena prvega izvoda: 370 SIT.
Aha, še cena prvega izvoda: 370 SIT.