Sicer sem se šele sedaj lotil tega programa kot novi poveljnik, vendar me zanima če kdo dela prijavo na tečaje, specialnosti v tem programu?
Kar sem do sedaj usel narediti je pridobiti podatke o članih (od tajnice), malo ažurirati podatke in potem klikniti povezavo "prijava na tečaj)
Tam sem izpolnil za kater tečaj gre, težavo imam pri izpisu.
Kako se to naredi, da ti vse natisne? Namreč ko prišeš obrazložitev ti pokaže samo 3 vrstice, če jih je več jih preprosto ni. Obstaj kakšen način, ki ti sprinta celotne podatke o članu vključno s prijavo na eno stran A4?
Hvala za pomoč
GAS 2000 prijava na tečaj
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
GAS 2000 prijava na tečaj
Lep pozdrav
Rudi
Rudi
Če imaš težave z programom, je najbolje da se posvetuješ z izdelovalcem programa http://www.logos.si/
Andrej
Andrej
Pobrskal sem po GASu in upam, da sem pravilno razumel tvojo težavo.
Začneš seveda iz podatkov o (ustreznem) članu, ki ga želiš prijaviti na tečaj (GAS2000 - odpri - član). V oknu, ki se ti odpre, desno zgoraj pritisneš na gumb "Vstavi prijavo za tečaj" in odpre se ti novo okno, kamor vpišeš podatke za konkretno prijavo. Če pa želiš to prijavo v redu natisniti, moraš v tem istem oknu (Prijava na tečaj) pritisniti gumb "Izpiši prijave" (nahaja se poleg ID številke prijave). Pokaže ti "predogled" A4 formata, kjer je po mojem mnenju dovolj prostora za opombe...
Če pa namesto (edinega) PRAVEGA gumba izbereš tiskanje s pritiskom na ikono tiskalnika iz glavne orodne vrstice programa ali izbereš ukaz Datoteka - natisni, bodo podatki povsem drugače natisnjeni.
Upam, da sem pomagal?!
Na pomoč,
Jože
Začneš seveda iz podatkov o (ustreznem) članu, ki ga želiš prijaviti na tečaj (GAS2000 - odpri - član). V oknu, ki se ti odpre, desno zgoraj pritisneš na gumb "Vstavi prijavo za tečaj" in odpre se ti novo okno, kamor vpišeš podatke za konkretno prijavo. Če pa želiš to prijavo v redu natisniti, moraš v tem istem oknu (Prijava na tečaj) pritisniti gumb "Izpiši prijave" (nahaja se poleg ID številke prijave). Pokaže ti "predogled" A4 formata, kjer je po mojem mnenju dovolj prostora za opombe...
Če pa namesto (edinega) PRAVEGA gumba izbereš tiskanje s pritiskom na ikono tiskalnika iz glavne orodne vrstice programa ali izbereš ukaz Datoteka - natisni, bodo podatki povsem drugače natisnjeni.
Upam, da sem pomagal?!
Na pomoč,
Jože