Izbris člana PGD

Uporaba informatike v gasilstvu

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Jože

Izbris člana PGD

Odgovor Napisal/-a Jože »

Zdravo! Pri delu z Vulkanom rabim nasvet. Pri vpisu člana PGD sem naredil napako in člana prehitro brisal. Program mi sedaj pri ponovnem vpisu javlja, da je član že aktiven v registru. Noče pa ga odpreti, če poženem poizvedbo ali odprem matično knjigo. Hvala za pomoč LP Jože :oops: :evil:
Uporabniški avatar
Alex74
GE: PGD Ravne na Kor.
Kraj: Prevalje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Alex74 »

Kolikor se še spomnem predavanj.... :oops: Rabiš za ponovno aktivacijo ali včlanitev člana kup njegovih podatkov: ID člana, točne osebne podatke, kot so ime, priimek, rojstni podatki itd. Podobno, kot če bi se izčlanil in potem včlanil v drugem društvu...

Bye
A. 8)
Uporabniški avatar
Peter
Upravnik
Upravnik
GE: Zabreznica
Kraj: Breznica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Peter »

Štajerc napisal/-a:Najprej ga črtaj iz evidence... napiši datum in razlog izstopa (zaradi mene tudi to, da je umrl...)... potem pa ga lahko na novo evidentiraš... isto osebo, z istim EMŠO (no ja, čeprav gasilci do te primitivne kode kao uradno ne smemo priti...) in davčno in ostalimi istimi podatki... pač je prej imel številko npr. 90546, zdaj pa bo imel številko 91155...
lp

bp
Medo167 napisal/-a::idea: Poskus tole: Ustvar novga člana npr. Novak Janez ter mu daj enake podatke kot za starega, potem pa le ime spremen. Sporoč če dela
JOŽE

IZBTIS ČLANA PGD

Odgovor Napisal/-a JOŽE »

NIČ NI POMAGALO, VSE KAR SEM NAREDIL JE BILO ZASTONJ. REŠIL ME JE GOS. MARJAN TEPINA IZ FIRME LOGOS , TAKO DA SEDAJ VSE DELUJE NORMALNO.

HVALA ZA NASVETE IN LP JOŽE

:D :D :roll:
Odgovori