Elektronsko poročilo o intervenciji
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Elektronsko poročilo o intervenciji
Ali ima morda kdo obrazec za poročilo o intervenciji v elektronski obliki?
Kar se Janezek nauči to Janez zna!
-
dejch
obrazec za intervecijo
Ja metodg ima prav. V Vulkanu zaenkrat še ni obrazca za intervencije.
Poročila o intervencijah pa se zaenkret pišejo še v GAS2000.
Vsaj pri nas je še tako.
Lep pozdrav iz Novega mesta!
Poročila o intervencijah pa se zaenkret pišejo še v GAS2000.
Vsaj pri nas je še tako.
Lep pozdrav iz Novega mesta!
tomaz rak, haj!
na društvu imamo računalniški program za statistično obdelavo podatkov, ki ga je izdelal en naš član (v njem imamo shranjeno vse: intervencije, vaje, tečaje, proslave, prostovoljno delo, administrativna dela (joj, kolko cajta tu gre!), organizacijska dela,... sestanki, seje,... fizična usposabljanja,...)... samo daj mi podatke (če to rabiš za diplomsko nalogo za tečaj mogoče), pa ti jih vržem noter in sprintano pošljem nazaj al pa po mejlu... če pa želiš, pa lahko vprašam avtorja in če mi bo dovolil, ti pošljem del našega programa, kjer boš imel možnost vpisovanja intervencij, na disketi...
lp
bp
na društvu imamo računalniški program za statistično obdelavo podatkov, ki ga je izdelal en naš član (v njem imamo shranjeno vse: intervencije, vaje, tečaje, proslave, prostovoljno delo, administrativna dela (joj, kolko cajta tu gre!), organizacijska dela,... sestanki, seje,... fizična usposabljanja,...)... samo daj mi podatke (če to rabiš za diplomsko nalogo za tečaj mogoče), pa ti jih vržem noter in sprintano pošljem nazaj al pa po mejlu... če pa želiš, pa lahko vprašam avtorja in če mi bo dovolil, ti pošljem del našega programa, kjer boš imel možnost vpisovanja intervencij, na disketi...
lp
bp