Gasilska enota 14
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- mundat
- GE: Gornja Radgona
- Kraj: PGD Gor. Radgona
Odg: Gasilska enota 14
s tem prerekanjem si, kot je predhodnik napisal, sami delamo šov. Vsak ima pravico do svojega mnenja saj konec koncev živimo v svobodni državi ( vsaj navzven ).
Če si kdo iz redakcije POP TV bere ta naš forum ( kar sem prepričan da si ) bo videl samo našo nesložnost...in to spet prinese gledanost in večjo verjetnost da bodo šov izpeljali. Sam osebno sem sicer mnenja, da ta šov bo in se mi lahko tukaj na glavo postavimo. Dejstvo je, da se 14 mandlcov v Sloveniji bo ziher našlo...na žalost glede negativno mnenje do šova, bodo to bolj taki "zagnani" in "divji" gasilci. Strinjam se, da lahko takšni posamezniki zelo škodijo ugledu gasilske organizacije. To je samo problem.
Ja - če šov bo, ga bom gledal. Sam osebno sem mnenja, da ga ne rabimo. Vsaj ne iz takih razlogov kot jih navaja POP TV. Trenutno smo na "špici" naše popularnosti in RESNIČNO upam, da si ne bomo tega sami pokvarili.
Skratka - vsak ima pravico do svojega mnenja. Podpiram to da se je Gašper podpisal z imenom in ne pod psevdonimom...to bi se lahko marsikdo, pa se skrivate pod psevdonimom.
Aja, pa tukaj naštevati kdo ima koliko intervencij in nekaj preračunavat - to pa je res absurd.
Kaj to pomeni, da moram pod vsako objavo pisati koliko število intervencij imam za sabo? po 16 letih staža v obremenjeni enoti bi lahko rekel da nekaj sto.
lp
Tomaž Munda
Če si kdo iz redakcije POP TV bere ta naš forum ( kar sem prepričan da si ) bo videl samo našo nesložnost...in to spet prinese gledanost in večjo verjetnost da bodo šov izpeljali. Sam osebno sem sicer mnenja, da ta šov bo in se mi lahko tukaj na glavo postavimo. Dejstvo je, da se 14 mandlcov v Sloveniji bo ziher našlo...na žalost glede negativno mnenje do šova, bodo to bolj taki "zagnani" in "divji" gasilci. Strinjam se, da lahko takšni posamezniki zelo škodijo ugledu gasilske organizacije. To je samo problem.
Ja - če šov bo, ga bom gledal. Sam osebno sem mnenja, da ga ne rabimo. Vsaj ne iz takih razlogov kot jih navaja POP TV. Trenutno smo na "špici" naše popularnosti in RESNIČNO upam, da si ne bomo tega sami pokvarili.
Skratka - vsak ima pravico do svojega mnenja. Podpiram to da se je Gašper podpisal z imenom in ne pod psevdonimom...to bi se lahko marsikdo, pa se skrivate pod psevdonimom.
Aja, pa tukaj naštevati kdo ima koliko intervencij in nekaj preračunavat - to pa je res absurd.
Kaj to pomeni, da moram pod vsako objavo pisati koliko število intervencij imam za sabo? po 16 letih staža v obremenjeni enoti bi lahko rekel da nekaj sto.
lp
Tomaž Munda
PGD Gornja Radgona IV. kategorija
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
predsednik društva
Re: Gasilska enota 14
mundat eno tehnično vprašanje... no kot vidim si predsednik pgd g.radgona...zanima me, če bo prišel jutri k tebi eden od tvojih članov in ti bo rekel, da želi sodelovati v tem showu in da prosi za matični list in "dovoljenje"... kaj mu boš rekel oz. kaj boš nardil?
LP
LP
-
Radovljica27
- GE: Radovljica
- Kontakt:
-
PGD Gasilec
- GE: Ljubljana
...pozitivno razmišljam!
Zadnjič spremenil PGD Gasilec, dne 25. December 2014, 20:26, skupaj popravljeno 1 krat.
- mundat
Odg: Re: Gasilska enota 14
kot mogoče sam veš, društvo ne sestavlja samo predsednik ampak določeni organi. Ti so poveljstvo in upravni odbor. Piše v statutu društvasimonjz1 napisal/-a:mundat eno tehnično vprašanje... no kot vidim si predsednik pgd g.radgona...zanima me, če bo prišel jutri k tebi eden od tvojih članov in ti bo rekel, da želi sodelovati v tem showu in da prosi za matični list in "dovoljenje"... kaj mu boš rekel oz. kaj boš nardil?
LP
predsednik društva
predsednik društva
- mundat
in če smo že pri tvojih "twitih"...ta gospa Bojana Kšela...a je gasilka? Kolikor vidim NE!
in tudi besedne zveze "stari prdci" strogo obsojam. Vodstvo ki ga imamo je vseeno VODSTVO! In se na njih obračati kot na "stare prdce" je skrajno neokusno!!!!
Iz teh "twitov" se samo vidi, da se gre samo za šov...boli njih za ostalo...samo gledanost...to je glavno...
in tudi besedne zveze "stari prdci" strogo obsojam. Vodstvo ki ga imamo je vseeno VODSTVO! In se na njih obračati kot na "stare prdce" je skrajno neokusno!!!!
Iz teh "twitov" se samo vidi, da se gre samo za šov...boli njih za ostalo...samo gledanost...to je glavno...
predsednik društva
predsednik društva
PGD Gasilec, noben te ne sili k šovu.
Je morda kdo od vas že slišal, da bi se naj sodelovanje v šovu lahko štelo pod izobraževanje? Ni mi jasno kako izobraževanje, zakaj, v skladu s katerimi pravili...
Sta pa mi danes dva nekoliko mlajša, ŠE ne tako izkušena tovariša gasilca (saj tudi sam nisem ne vem kaki strokovnjak, priznam) v pogovoru o šovu omenila, da je baje to nekje navedeno. Sam sem šel skozi pogoje itd. ki so objavljeni pa tega ne najdem. Zdaj pa ne vem, ali res tako slabo vidim, ali sem morda malo čuden, da ne najdem člena, ki bi to omenjal.
Dajte vaš podmaldek malo podučit o tej zadevi, da ne bodo nasedali, ker meni res ni jasno kako bi se lahko sodelujočemu to štelo pod bilokatero izobraževanje. ČE se pa morda motim pa pričakujem da me nekdo popravi, oz. pove kaj več o tem.
Sta pa mi danes dva nekoliko mlajša, ŠE ne tako izkušena tovariša gasilca (saj tudi sam nisem ne vem kaki strokovnjak, priznam) v pogovoru o šovu omenila, da je baje to nekje navedeno. Sam sem šel skozi pogoje itd. ki so objavljeni pa tega ne najdem. Zdaj pa ne vem, ali res tako slabo vidim, ali sem morda malo čuden, da ne najdem člena, ki bi to omenjal.
Dajte vaš podmaldek malo podučit o tej zadevi, da ne bodo nasedali, ker meni res ni jasno kako bi se lahko sodelujočemu to štelo pod bilokatero izobraževanje. ČE se pa morda motim pa pričakujem da me nekdo popravi, oz. pove kaj več o tem.
peugeot napisal/-a:Je morda kdo od vas že slišal, da bi se naj sodelovanje v šovu lahko štelo pod izobraževanje? Ni mi jasno kako izobraževanje, zakaj, v skladu s katerimi pravili...
hehe zdaj se še samo manjka da se v Vulkanu pod izobraževanji doda "gasilska enota 14" pol pa smo zmagali
s POP TV napisom.simonjz1 napisal/-a: hehe zdaj se še samo manjka da se v Vulkanu pod izobraževanji doda "gasilska enota 14" pol pa smo zmagalipa še lepa značka se nardi za povrh ...
Upam, da so fantje to malo narobe razumeli, ker še nam samo to manjka, da si nekdo izmisli, da bo sodelujočim to ne vem kako koristilo pri osvajanju znanja.
No, zgornja slika je dovolj zgovorna o tem kako "kvaliteten" bi naj bil ta šov. POP TV pač...
PGD Gasilec, med drugim sem tudi prostovoljni gasilec, brez skrbi. Skušaj si predstavljati show, kjer bi sodelovala samo GB Ljubljana. In da bi nekdo od poklicnih prejel 25.000 EUR. Narodu bi se zmešalo...
Ker spet nisi odgovoril na moje vprašanje in se ne podpišeš, končajva tukaj.
Zahvaljujem se razumnim za podporo.
Pa brez skrbi, hujše kot Planica, Šmarna Gora ali praznik Sv. Florjana - ne more biti.
Lep pozdrav!
Pa brez skrbi, hujše kot Planica, Šmarna Gora ali praznik Sv. Florjana - ne more biti.
Lep pozdrav!
Ko prebiram kaj pišejo gasilci mi je kristalno jasno kdo podpira šov ,ki bo iz gasilcev delal bedake.
Na koncu gre se samo za € ,ki jih bo nekdo potegnil(pop tv morebiti gbl ali nekdo zaposlen pri njih(najverjetneje Bine v oddaji gostilna išče šefa ni delal zastonj).
Na koncu gre se samo za € ,ki jih bo nekdo potegnil(pop tv morebiti gbl ali nekdo zaposlen pri njih(najverjetneje Bine v oddaji gostilna išče šefa ni delal zastonj).
Zadnjič spremenil miha1234, dne 23. December 2014, 16:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
PGD Gasilec
- GE: Ljubljana
;>>>
Zadnjič spremenil PGD Gasilec, dne 25. December 2014, 20:25, skupaj popravljeno 1 krat.
S tem zadnjim stavkom se pa 100% strinjam! Haha:)beez napisal/-a:PGD Gasilec, med drugim sem tudi prostovoljni gasilec, brez skrbi. Skušaj si predstavljati show, kjer bi sodelovala samo GB Ljubljana. In da bi nekdo od poklicnih prejel 25.000 EUR. Narodu bi se zmešalo...
Lep pozdrav!
Ampak jaz še vedno ne razumem kakšno sramoto/slab ugled lahko povzroči tak šov? Kot je Mayamaya pred mano napisal, največjo sramoto si gasilci delamo sami, z raznim popivanjem v javnosti, grdim obnašanjem in deljenjem slik na FB profilu, kjer je gasilska kapa nataknjena na steklenico piva, in potem še avtor napiše da če ne gasimo požara pa gasimo žejo v gostilni. To je sramota!