Kar zgrozim se ko vidim tako nezaščitene reševalce na delu ! Ali je res takšna kriza, da nimajo ali je kaj drugega. Po mojem je vmes tudi nekaj tradicije. Doktorji v coklah itd...
foto: novice
Nimajo ali imajo pa ne uporabljajo ?
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Nimajo ali imajo pa ne uporabljajo ?
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Odg: Nimajo ali imajo pa ne uporabljajo ?
Nevm no niti ni tako grozno. Majo rdeče "namenske" uniforme, majo zaščitne rokavice , itd .. majnkajo jim čelade. Gasilci so tudi solidno opremljeni.
Še letos sem videl dohtarje v balih halijah v coklih hodit okol na prometnih, tako da me sploh ne preseneča. Verjami, ni vse tako lepo kot se sveti na vajah in tekmovanjih NMP.... (ko izpraznijo celo garažo da pošlejo eno solidno opremljeno ekipo na tekmovanje)
Še letos sem videl dohtarje v balih halijah v coklih hodit okol na prometnih, tako da me sploh ne preseneča. Verjami, ni vse tako lepo kot se sveti na vajah in tekmovanjih NMP.... (ko izpraznijo celo garažo da pošlejo eno solidno opremljeno ekipo na tekmovanje)
Don't raise your voice, Improve your argument!
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Odg: Nimajo ali imajo pa ne uporabljajo ?
Pero, pod reševalce sem mislil na NMP in ne gasilce. Tako sem želel, da se razčisti kaj premorejo reševalci od zaščitne opreme.
Mislim , da je najbolj kritično pri obutvi in zaščiti glave. Tu pa je največ poškodb pri delu. Tudi sam sem videl na vajah že dobro opremljene reševalce NMP ali prve pomoči. Na intervenciji pa kot da nimajo ali kaj ?...
Mislim , da je najbolj kritično pri obutvi in zaščiti glave. Tu pa je največ poškodb pri delu. Tudi sam sem videl na vajah že dobro opremljene reševalce NMP ali prve pomoči. Na intervenciji pa kot da nimajo ali kaj ?...
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !