Umrl je sergej
Moderator: Rafter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Pri voščilih osebam se priporoča, da avtor teme zraven svoje objave pripne kakšno sliko oz. napiše nekaj besed o sami osebi. Predvsem to velja pri izrekanju sožalj.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Pri voščilih osebam se priporoča, da avtor teme zraven svoje objave pripne kakšno sliko oz. napiše nekaj besed o sami osebi. Predvsem to velja pri izrekanju sožalj.
Odg: Umrl je sergej
Sožalje prav tako,v mojem imenu,vsem svojcem,ter vsem ki ste ga poznali !
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
Iskreno sožalje tudi z moje strani...
Naj počiva v miru.
Naj počiva v miru.
Iskreno sožalje
Lp Mirček
041 343 226
Razumen človek je tu in tam prisiljen da se napije , da bi lahko preživel z norci ( Hemingway )
041 343 226
Razumen človek je tu in tam prisiljen da se napije , da bi lahko preživel z norci ( Hemingway )
Iskreno sožalje vsem bližnjim. Pred kratkim me je še veselo pozdravljal z njegovega motorja.
darko
darko
Sicer smo se poznali bolj bežno, ko je kot predstavnik pokrovitelja s strani GZS prihajal na naše tekmovanje.
Pa vendar dovolj, da takšna tragična izguba človeka prizadane.
Sergej, počivaj v miru.
Vsem sodelavcem, prijateljem in svojcem pa tako v mojem kot v imenu PGD Škofja vas iskreno sožalje.
Pa vendar dovolj, da takšna tragična izguba človeka prizadane.
Sergej, počivaj v miru.
Vsem sodelavcem, prijateljem in svojcem pa tako v mojem kot v imenu PGD Škofja vas iskreno sožalje.
LP iz Celja
Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Kolega Sergej, kaj ti naj povem ob koncu tvoje poti? Žal mi je, da sem te prepozno spoznal, žal mi je, da sem te vozil po Kranju, ko si kupil motor, kateri ti žal kljub tvoji izredni ljubezni do njega ni pustil živeti z njim in žal mi je, da ne bova izpeljala veliko projektov, ki sva jih tako rada skupaj načrtovala.
Kakšna je pravica usode, ki dopusti dobremu prijatelju in upam si trditi velikemu strokovnjaku tako zaključiti začrtano pot, vizijo, ki jo je imel???
Ostal mi boš v lepem spominu, iskrene sožalje tvojim dragim, vsi te bomo pogrešali...
Tomas Felkar
Kakšna je pravica usode, ki dopusti dobremu prijatelju in upam si trditi velikemu strokovnjaku tako zaključiti začrtano pot, vizijo, ki jo je imel???
Ostal mi boš v lepem spominu, iskrene sožalje tvojim dragim, vsi te bomo pogrešali...
Tomas Felkar
Iskreno sožalje vsem svojcem, prijateljem in vsem ki ste ga poznali.
Naj počiva v miru
Naj počiva v miru

izrekam globoko sožalje družini, prijateljem in svojcem v svojem imenu in v imenu društva PGD TRBOVLJE-MESTO!
Prihodnost gasilskega društva je odvisna od števila mladih v njem!!!!
V imenu PGD Ljutomer, ter v svojem imenu želim vsem žalujočim iskreno sožalje.
Dušan Hunjadi
PGD Ljutomer
Dušan Hunjadi
PGD Ljutomer
Vedno pričakuj nepričakovano!
Iskreno sožalje vsem ki ste ga poznali.
Sergej počivaj v miru.
Sergej počivaj v miru.
LP!

Za ogenj nikoli ne reci hvala!

Za ogenj nikoli ne reci hvala!