Danes, 28.9.2003 je bilo že 18 memorialno tekmovanje gasilske mladine v Malečniku. Tekmovanje , ki je posvečenu Štefanu Ribiču in Tonetu Škofu, dvema mentorjema mladih.
Sodelovalo je 24 desetin v vseh štirih konkurencah. Tekmovali so v gasilskih in športnih disciplinah. Nastopili so tudi mentorji v nenapovedani vaji. Tekmovanje je lepo uspelo ob lepem sončnem vremenu.
Ob koncu , ko so tekmovali mentorji je bilo veliko veselja ob navijanju otrok za svoje mentorje. Le ti so morali tekmovat v zbijanju tarč, tako da so vodo zajemali v reki Dravi. Ker je bila vaj na izpadanje je bil boj neizprosen do konca.
Pa poskušajmo pripeti nekaj najbolj zanimivih fotografij , ki jih je posnel Simon Neuvirt.
18. memorial v Malečniku
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
18. memorial v Malečniku
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
memorial
Moram povedat, da sem avtor fotke pikado pod Goro, ostale je posnel starejši sin Simon. (POP tv)
Na fotki, ko štartajo mentorji je v sredini mlada mentorica iz Maribora (tista , ki se sklanja k vedru), ki so jo nekaj sekund zatem ostali kar pohodili
Ob koncu je mentor na drugem mestu svojo nagrado podelil njej !!
, res fer poteza.
Tista fotka ko vlivajo punce vodo mimo luknje pa je naravnost fantastična. Izgleda kod da je v vedru led ali kakšna folija
Odločil sem se , da letos dam kar mladino na stenski koledar društva.
Na fotki, ko štartajo mentorji je v sredini mlada mentorica iz Maribora (tista , ki se sklanja k vedru), ki so jo nekaj sekund zatem ostali kar pohodili
Tista fotka ko vlivajo punce vodo mimo luknje pa je naravnost fantastična. Izgleda kod da je v vedru led ali kakšna folija
Odločil sem se , da letos dam kar mladino na stenski koledar društva.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !