Jah če bi tok razdelil bi bilo preveč razmetano, poleg tega pa mamo bolj malo intervencij in bi bile tiste stani bolj prazne, hehe.Oskar napisal/-a:Hotel sem povedat , da bi nekako ločil društveno življenje in dejavnost (mladina , veterani, proslave , delavne akcije, trodelc, pokali, občni zbori in ostalo) od operative oziroma od dela članov operativne enote. Pod Operativo bi dal , intervencije, priprave na intervencijo, črpanje vode , razne tehnične usluge občanom, šolanje, novosti v enoti-oprema, dihalci itd...pilot napisal/-a:To mi pa ni čist jasno kako to mislš? Predvidevam, da med operativo spada oprema in člani. Ali še kaj manjka?
Skratka želel sem povedat, da se mora že na osnovni strani videti operativna dejavnost enote, ne pa da jo iščeš po podstraneh.
Saj ni tako zakomplicirano kot sem napisal![]()
![]()
Domača stran PGD Zaklanec
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Kdor živi od meča bo z mečem pokončan.
-
jest
Se trudmo čim bolj in zanimiv predstavt naše društvo in delo.jest napisal/-a:ja no.... zdej je kr dobra stran prej pa bl tko.... lohk bi pa še kej dodal da bi blo bl zanimiv. in glede tistega usposabljanja se mi ne zdi tok resn....![]()
![]()
Prosim pa če definiraš, kaj zate pomen resno?
Odg: Domača stran PGD Zaklanec
V PGD Zaklanec smo temeljito prenovili našo spletno stran. Izboljšali smo ji izgled, jo naredili bolj pregledno in ji dodali veliko novih vsebin.
Ponovno nas zanimajo konstruktivni komentarji ali kritike, da spletno stran še izboljšamo.
Spletni naslov: http://www.pgd-zaklanec.com
Ponovno nas zanimajo konstruktivni komentarji ali kritike, da spletno stran še izboljšamo.
Spletni naslov: http://www.pgd-zaklanec.com
Nisem slovenist, ampak verjetno je brez "j." Drugače je stran kar vredu. Vsaj barvno je kr prijazna. Vsebinsko se nisem veliko poglabljal.Specijalnosti
Rok Ušen, GČ I. st.
Popravljeno. Hvala za opozorilo.
Dobra stran ja, zelo slikovita in pregledna 
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"