Paradno vozilo
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Paradno vozilo
http://www.pgd-crnuce.si/splosno/vozila.asp
Na tem linku sem opazil zanimivo vozilo. Iz opisa
Vozilo v našem društvu uporabljamo predvsem kot vozilo za prevoz moštva in oskrbe moštva z pijačo oz. hrano. Prav tako se z njim vozijo na tekmovanja otroci, starejši pa se udeležujejo parad in drugih prireditev - od tod tudi naziv "paradno vozilo".
Na tem linku sem opazil zanimivo vozilo. Iz opisa
Vozilo v našem društvu uporabljamo predvsem kot vozilo za prevoz moštva in oskrbe moštva z pijačo oz. hrano. Prav tako se z njim vozijo na tekmovanja otroci, starejši pa se udeležujejo parad in drugih prireditev - od tod tudi naziv "paradno vozilo".
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
Hm, napisali ste, da s tem vozilom vozite tudi otoke. Ali ni to vozilo prestaro za vožnjo otrok? Kot je meni znano, pri nas v društvu ne smemo voziti otrok z našim avtom, ker je starejše od 12 let... (saj mislim, da je 12 let ta meja)
PS: upam, da nism postaral vašega vozila
Ne žagaj veje, na kateri stojiš!!
Marko Strnad - PGD Srednja Dobrava - GZOR
Marko Strnad - PGD Srednja Dobrava - GZOR
Potem pa v Sloveniji več kot polovica društev sploh ne bi smela prevažat otrok!Strnad napisal/-a:Hm, napisali ste, da s tem vozilom vozite tudi otoke. Ali ni to vozilo prestaro za vožnjo otrok? Kot je meni znano, pri nas v društvu ne smemo voziti otrok z našim avtom, ker je starejše od 12 let... (saj mislim, da je 12 let ta meja)
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
Re: Paradno vozilo
Po mojem je to samo interno ime za vozilo...
Pri nas imamo tako tri vozila - kapelca, krača in šved.
Pri nas imamo tako tri vozila - kapelca, krača in šved.
Tudi jaz sem 100% prepričan da vi svoja vozila uporabljate za enake namene samo imena nimate tako lepegaMartin P. napisal/-a:Za razliko od vas sem 100% prepričan, da fantje iz omenjenega PGD s tem "paradnim vozilom" mislijo resno.
Če obrazložimo... ko je nastajala stran je bil večji požar v naravi. Omenjeno vozilo ni bilo sposobno priti na kraj požara tako da je prevažala osebe in dostavljala BREZALKOHOLNO pijačo, gorivo in prehrano gasilcem. Sama oblika ne omogoča resnega dela v naravnem okolju tako da 90% voženj opravi na tekmovanja in parade.
Lep pozdrav
Rudi
Rudi
Je tako, da pa ne bomo preveč smetili teme, pa si več preberi tukajMaverik napisal/-a:Pa kolko let mora imet ???Kaj 12 let je prav ?
LP BAČO
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!