Polepljenost čelad
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Odg: Polepljenost čelad
Bravo ICO se poplnoma strinjam s teboj.Mislim da bi se morali brigati prej za kej drugega kot pa polepljenost čelad.Jest osebno imam tudi polepljeno s parimi reflektivnimi nalepkami pa kaj.
Do sedaj ni nobenga nič motilo.
Do sedaj ni nobenga nič motilo.
Nekateri ste pa res preveč črnogledi na vse: če se opazi tak znak na čeladi gasilca, mislim da vemo, da gre vsaj za nekakšno povezavo na reševalca/zdravstveno osebje/bolničarja/zdr. tehnika itd... Mislim, da tukaj ni potrebno iz muhe delati slona! Pa še to - prizadevanje za poplno enakost pa je, kot je že omenil Ico -> prej kot ne utopično (razlogov je seveda več). 
- Priponke
-
- slika079.jpg (10.15 KiB) Pogledano 3225 krat
FIREFIGHTERS we are reversing new side!

Čelado si polepi z vsem mogočim, potem pa se vpiši na Hotfire trening. 
Ali pa en kletni požar, kasneje pa primerjaj kaj ti bo ostalo od nalepk
Ali pa en kletni požar, kasneje pa primerjaj kaj ti bo ostalo od nalepk
LP Robi
051/808-170
051/808-170
Slike moje celade sem ze objavil v podobni temi. Tako da ne bom vec lepil slik
Kar se pa tice nalepk. Moje so HFT brez problema prestale. V primeru da bi se pa zazgale bi jih pa zamenjal
Lp Janez
Kar se pa tice nalepk. Moje so HFT brez problema prestale. V primeru da bi se pa zazgale bi jih pa zamenjal
Lp Janez
Na HFT so nalepke ostale, ker se uporablja zaščita za čelado in zgornji del cilindra.J.J. napisal/-a:Slike moje celade sem ze objavil v podobni temi. Tako da ne bom vec lepil slik![]()
LP Robi
051/808-170
051/808-170
Mi imamo na čeladah popolnoma navadne nalepke pa so te čelade "šle" že skozi nekaj požarov pa so še danes cele......
Na pomoč
Če smo že pri nalepkah - kje (na Štajerskem področju) se jih da kupiti; v mislih imam št. in črke? (lahko na ZS, da ne bo reklame)
FIREFIGHTERS we are reversing new side!

se oproščam ker nisem iz štajerske ampak vseene, mi jih naročamo pri izdelovalcu nalepk tako, da hitro na inertnet pa mal poglej kje so izdelovalci nalepk v vaših koncih!!!1
Na pomoč
- Sedlar - PGD Britof
- Kraj: Kranj - Britof
- Kontakt:
Evo, naša nova pridobitev pa zgleda takole. Ko bom spet v domu bom poslikal še zadnjo stran.
Lp Klemen
Lp Klemen
- Sedlar - PGD Britof
- Kontakt:
Še zadnja stran.
Lp
Lp
Pisanje društva na čelado mislim da ni smiselna. če že pišete, pišite številko ali ime.
ne vem pa če je dovoljeno poseganje z gorljivimi materiali na čelado.
darko
ne vem pa če je dovoljeno poseganje z gorljivimi materiali na čelado.
darko
Ni kaj dodat Sedlar....
Smisel za estetiko vsekakor imaš....
Glede varnosti, je pa že bilo napisano tukaj. 6 PVC črk na čeladi pač ne mora uplivat na varnostne karakteristike čelade!
Glede varnosti, je pa že bilo napisano tukaj. 6 PVC črk na čeladi pač ne mora uplivat na varnostne karakteristike čelade!
- Ndrej
- GE: PGD Prečna
- Kraj: Prečna, Novo mesto
- Kontakt:
Sedlar, lepi napisi. Samo eno vprašanje, da ne bom zastonj napisal novega topica
Zakaj imate napis Britov in spodaj PGD. Ne bi bilo nekak bolj normalno, če bi bilo obratno? 
- Sedlar - PGD Britof
- Kontakt:
Hehe, zanimivo vprašanje, ampak ti ne morem odgovoriti, ker napisov enote nisem lepil sam