GVC 16/25 PGD DRAVOGRAD DOKONČAN
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
-
pgd_babici
- Kraj: Koper/Babiči
GVC 16/25 PGD DRAVOGRAD DOKONČAN
čestitke za novo pridobitev!Tudi vas sprašujem po tehničnih podatkih vozila in zunanjih merah .Prosim tudi, da opišete način in izbor podvozja in nadgraditelja.Podrobnosti me zanimajo,ker smo tudi mi v fazi razpisa za nabavo GVC 16/25.Probleme imamo z pritožbami na razpis.Omejeni smo tudi z višino v garaži.
LP Robert
Dravograjčani srečno, varno in uspešno vožnjo in uporabo vam želim. Ob gledanju slik pa sem opazil, kako se vsi gasilci veselimo ko peljemo v garažo takega konjička. Če pomislimo na ves trud in skrb, ki je potreben da to tega pride je potem sreča in veselje nekaj samoumevnega. Še enkrat čestitke in srečno !!! 
Ta prvo čestitke ob dokončnem prihodu vozila v vaš kraj....
Me pa zanima kako si napadalci namestijo IDA? Ker imate na tistem koncu stopnico se mi zdi da bi morali napadalci počepniti med fazo nameščanja saj so IDA namešeni precej nizko glede na višino stopnice....ali pa si jih mogoče namestijo ob zaprti stopnici....samo se mi zdi da so nosilci precej pomaknjeni v notranjost nadgradnje (vsaj na sliki se tako vidi) tako, da zaenkrat nisem čisto prepričan v funkcionalnost take namestitve IDA....mogoče se motim...
Kakšna je bila cena nadgradnje?
lp
Me pa zanima kako si napadalci namestijo IDA? Ker imate na tistem koncu stopnico se mi zdi da bi morali napadalci počepniti med fazo nameščanja saj so IDA namešeni precej nizko glede na višino stopnice....ali pa si jih mogoče namestijo ob zaprti stopnici....samo se mi zdi da so nosilci precej pomaknjeni v notranjost nadgradnje (vsaj na sliki se tako vidi) tako, da zaenkrat nisem čisto prepričan v funkcionalnost take namestitve IDA....mogoče se motim...
Kakšna je bila cena nadgradnje?
lp
......dream until your dream come true......
Bobby
Bobby
Ifex je res montiran, kajti imeli smo ga že prej, vendar v nahrbtni izvedbi. Za vgraditev 60m navijaka smo se odločili predvsem zato, da smo si zagotovili večjo količino gasilnega sredstva. Vemo da smo pri nahrbtni varianti omejeni na 12 litrov, tako pa je sedaj vode več kot dovolj.Uroš Lenarčič napisal/-a:Čestitke PGD Dravograd! Super vozilo imate! Zanima pa me če je v prvem levem boxu spodaj montiran ifex?
Dolg jezik ima kratek spomin.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
L.p. Bošta71
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
L.p. Bošta71