Živjo!
Ja res je!Avto je že doma,še registracijo more še dobiti.Slike in teh.podatke bom objavil,ko bom v dnevni službi.Imel sem čast,da sem naredil prve kroge okoli gbl.Avto je super. Kmalu bo tudi na štantu št.5
Dolžina:9080mm,višina 3300mm.Črpalka ima pretoka 7000l/min.Kaj več pa naslednjič!Bravo dnevna služba!
To je zanimivo, da vsi več vejo kot matična GBL, popolnoma so seznanjeni z našimi kombinirkami pa še s čem drugim. Zakaj je tak avto v hiši in kako bo prišel mimo hiš se kar nič ne sekirajte, ne bo prvič in ne zadnjič. Toliko prostovoljcev okoli pa se je še vedno prostor našel, da je naša mrcina vmes stala (vam je že Mare mal pojasnil česa je zmožna). Tako dragi moji, tisti ki mislite, da imamo samo eno sposobno kombinirko (a ne Edvard) resnično rabite še malo v šolo iz teorije nato pa še iz prakse, da boste ugotovili kaj je kombinirka (če se ne motim pri nas ustreza 6 vozil kombinirki) resnično pa nam bi prav prišla še kakšna kombiirka 1+5 ta bo pa v nekaj mesecih v hiši.
Hvala.
PS. Ježi men se ne da ukvarjat z takšnimi bedarijami, tako da jih kar ti, še tako naprej seznanjaj. Se vediva na kavi.
Večina si nas rada pogleda slike novih sodobno opremljenih vozil in se tudi kaj pogovori o tem, kakšna so in za kakšen namen. To velja tudi za vozila poklicnih gasilcev. Res pa je, da nekatere enote svoja nova vozila predstavijo tudi preko svojih spletnih strani, kot je bilo v zadnjih primerih naprimer pri GARS Kranj, PGB Krško, CPV Domžale, ... Za razliko od teh enot, ki nam prostovoljcem in širši javnosti predstavi svoje novosti in dejavnost, pa naprimer gasilska brigada Ljubljana na svoji spletni strani že kar nekaj časa ni prikazala nobene novosti med svojimi vozili in opremo, pa čeprav so bila nekatera vozila predstavljena tudi na spletnih straneh gasilci.org.
Mislim da bi si marsikdo rad ogledal tudi preko spleta, kakšna je opremljenost slovenskih poklicnih enot in na kaj dajejo povdarek pri nakupih nove opreme in vozil.
Torej po mojem ni nič slabega, če nam Mare posreduje kak podatek o novih pridobitvah GBL, bi bilo pa lepo to videti tudi na straneh GBL.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.
Aja no pa gor nekje se je našel neki skeptik, ki dvomi da s tem kamionom,zaradi svoje velikosti, lahko pridejo skoraj kamorkoli, no jaz sem gledal po TV kako so gasilci JZGB Lj prišli na igrišče OŠ Ledina z tavelko lestvijo--šlo je na nekaj cm.....Bravo šoferji!
Šumadinac
Ogenj in slama, naj bosta sama!(ljudski pregovor)
Saj čene se pa kakšen rob gradbe odbije....
Sicer pa je stvar kar okretna tako da negre dvomiti v sposobnosti vozila.
Je pa to največja avtocisterna za gašenje na slovenskem če spustimo Panterja.....
Čestitke za novo pridobitev
LP Marolt
življenje je lepo! Ne boj se mrtvih, boj se živih!
Vendar si ne morem kaj, da nebi pripomnil, da me takoj za kabino, med prvo in drugo osjo vozila, spominja na nedokončano zgodbo
To je dokaz, da se tudi velikim ne izide vedno vse najbolše in najlepše, pa čeprav zadeva ni nerešljiva, saj so blatniki na vseh originalnih Mercedesovih štiriosnikih estetsko nameščeni
SAKI napisal/-a:Veliko in zmogljivo vozilo tale zverina
Vendar si ne morem kaj, da nebi pripomnil, da me takoj za kabino, med prvo in drugo osjo vozila, spominja na nedokončano zgodbo
To je dokaz, da se tudi velikim ne izide vedno vse najbolše in najlepše, pa čeprav zadeva ni nerešljiva, saj so blatniki na vseh originalnih Mercedesovih štiriosnikih estetsko nameščeni
Evo ista dlaka v jajcu me je zmotila samo si nisem upal napisat. Je pa res, da z zmogljivostmi nima nobene veze.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.