GVV1

Gasilska vozila in zaščitna ter reševalna oprema

Moderator: Janez Tratnik

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Uporabniški avatar
icko

Odg: GVV1

Odgovor Napisal/-a icko »

roke vstran od Dailyja...zavore niso primerne za obremenitve okol 5.5. ton... ne kupujte tega
tadejgg
GE: Gornji Grad

Odgovor Napisal/-a tadejgg »

icko napisal/-a:roke vstran od Dailyja...zavore niso primerne za obremenitve okol 5.5. ton... ne kupujte tega
pozabil sem dodati še to, da pozabite na ročno zavoro pri parkiranju že pri manjšem naklonu poti!
obvezno mora biti v prestavi ali pa za vsako parkiranje podlagati zagozde po kolesa :banging: :banging:
zibko
Kraj: Dvor pri Polhovem Gradcu
Kontakt:

Re: GVV1

Odgovor Napisal/-a zibko »

Od Ivecota stran so z njim same težave.
Preberi spodnjo novico.
https://www.slovenskenovice.si/iz-tiska ... avor-87941
Pomorc1
GE: PGD Prekopa ČS

Re: GVV1

Odgovor Napisal/-a Pomorc1 »

Ufff...hvala za informacije. A ima kdo kake informacije kako je pa kaj z ostalimi Ivecoti? Npr 11 tonski Eurocargo?
Uporabniški avatar
gubina
Kraj: LJ-okolica

Odgovor Napisal/-a gubina »

icko napisal/-a:roke vstran od Dailyja...zavore niso primerne za obremenitve okol 5.5. ton... ne kupujte tega
Po mojih izkušnjah bi moral biti zavorni sistem nad 5,5 tone pnevmatski; GVV1 7,2 tonski ima navadne zavore....kera veselica če pretiravaš...
Pri našem Ivecotu so bile težave pri modulu za prosti tek...obrati so bili neenakomerni in se dvigovali vse previsoko kar seveda ni dobro za odgon, ki poganja črpalko cisterne...po nekaj poskusih in vožnjah na servis je uspelo in zaenkrat deluje kot mora.Hupa je bila prenizko in kmalu crknila ker jo je verjetno zalivalo....sem prestavil novo hupo na višino zračnega filtra in od takrat deluje bp.
Drugače pa zaenkrat deluje vozilo ok, pač italijanček...
di-du-di-du
Odgovori