VOZILA ZA TUNELE
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
-
MARIO
VOZILA ZA TUNELE
Gobi mene res zanima kam gredo vozila,prosim napišeš. Skrajni čas je, da se zve če mogoče veš? ali pa vsaj približno.
jošt ne se razburjat
vozila so namenjena za reševanje v prometu in cestnih predorih. samo prečitati je potrebno kakšen dokument in v njem to piše že kar nekaj časa, vključno z navedkom enot. dokument pa je javen in dostopen na internetu.
mislim da ga ne bo potrebno postaviti na klocne, glede na povečanje prometa in dokončanje predorov v bližini.
lp darko
vozila so namenjena za reševanje v prometu in cestnih predorih. samo prečitati je potrebno kakšen dokument in v njem to piše že kar nekaj časa, vključno z navedkom enot. dokument pa je javen in dostopen na internetu.
mislim da ga ne bo potrebno postaviti na klocne, glede na povečanje prometa in dokončanje predorov v bližini.
lp darko
Fantje če menekdo vpraša, bi morala biti ta vozila stacinirana pred tuneli ne pa po par 10 km od lokacije tunela.
Prihajam ravno iz predela, kjer bomo imeli na AC križu najdaljši predor (Trojanski, cca. 2,8 km), po meni sedaj znanih podatkih pa naj bilo tako vozilo stacinirano v GBL, torej cca. 40 km, sami si izračunejte koliko časa preteče, da tak avto prispe na mesto intervencije??? Vprašajte se tudi kaj se v teh trenutkih dogaja v tunelu (porast temperature na cca. 400 st., itd.).
Če mene kdo vpraša mislim, da v takih razmerah ni najležje intervenirati, pa četudi imaš avto, ki je vreden 100 mio.!!!
Prihajam ravno iz predela, kjer bomo imeli na AC križu najdaljši predor (Trojanski, cca. 2,8 km), po meni sedaj znanih podatkih pa naj bilo tako vozilo stacinirano v GBL, torej cca. 40 km, sami si izračunejte koliko časa preteče, da tak avto prispe na mesto intervencije??? Vprašajte se tudi kaj se v teh trenutkih dogaja v tunelu (porast temperature na cca. 400 st., itd.).
Če mene kdo vpraša mislim, da v takih razmerah ni najležje intervenirati, pa četudi imaš avto, ki je vreden 100 mio.!!!
Darko ali si lahko malo bolj konkreten, če se ne motim imaš v mislih Uredbo o organiziranju, ... in njen 15.člen (če se motim me popravi)???darko napisal/-a: kakšen dokument in v njem to piše že kar nekaj časa, vključno z navedkom enot. dokument pa je javen in dostopen na internetu.
dokončanje predorov v bližini.
Kar pa se tiče tunelov na postonjskem mi pa še vedno ni jasno kje so?????