Avto sem imel čast videti že v živo in lahko rečem samo pohvale. Sploh kabina je prostorna kot se spodobi. PA ene par detajlov je res unikatnih. Mislim, da je sedaj mato naredil doktorat.
Vse čestitke v Bukovico. Srečno se vozite in naj vam služi.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.
Najprej cestitke za novo vozilo. Zanima me katere kategorije je vase PGD in kaksen imate ostali vozni park. Glede vozila me pa zanima koliko vode ima in koliksna je koncna vrednost vozila (podvozje, nadgradnja, oprema)!!
Aha pa ce lahko v Galeriji objavis kaj slik vasega vozila.
Oskar pozdravljen. Ne, zaenkrat ne. V roku nekaj let oz. upamo da do 80.obletnice obstoja drustva (2011) nameravamo zamenjati AC 16/50 Tam 110T10 z GVC 24/50. Tako da vozilo GVV-2 pri nas ne bi bilo optimalno, saj pomagamo se ostalim drustvom iz nase GZ ki pokrivajo velik del Haloz, kjer pa je pomemben vsak liter vode.
Podvozje je prišlo takšno kot je iz Nemčije. Ni bilo naročeno novo ker jih ne izdelujejo več. torej so tudi pnevamtike takšne kot so. So pa pol terenske. Imajo namreč protihrupni profil za na cesto. pa tudi vlači ga manj na asfaltu.
Zakaj GVV-2 enostavno smo I kat. odlajeni od osredneje enote zato večji avto kot GVV-1 (špičalnik) kot smo ga imeli do sedaj. Glavni faktor je pa ta, da je avto širok 230cm in ne 250cm kot ostala vozila. Potem pa veš kako je na ozkih cestah v hribih. Drugi pa so enojna kolesa saj več kot 10t ne boš spravil nanje.
Sicer ja pa tko al tko v 3-5 min za nami AC 24/70 iz osrednje enote.
Mato
Počasi da ne ustrelite (pogasite) samega sebe!! (vojak Švejk)
Mato napisal/-a:Zakaj GVV-2 enostavno smo I kat. odlajeni od osredneje enote zato večji avto kot GVV-1 (špičalnik) kot smo ga imeli do sedaj. Glavni faktor je pa ta, da je avto širok 230cm in ne 250cm kot ostala vozila.
Mato
Če že povzemaš Oskar-ja, ga daj po tistem kar je v resnici napisal in ne zavajaj.
Tudi iz moje strani čestitke za kr lepo naložbo v PGD Bukovica! Verjamem da ga bodo fantje izkoristili kolikor se ga bo le dalo! Tudi jaz sem že videl avto v živo....in mislim da so fantje iz PGD Bukovica lahko zelo zadovoljeni!