Odstranili smo zadnje naslone. Nosilci so posneti od rosenbauer, od zadnje stene pa do hrbtišča je 23 cm. Če si jih namestiš si kot pribit tako da so del varnostnega pasa, drugače pa na dolge relacije bi ti počasi bilo mal trdo.Tomkat napisal/-a:Lepo izgleda, tako obnovljen in "uštiman".
Me pa zanima kako ste rešili namestitev IDA v kabini. Na pogled kabina ni ravno "globoka". Torej, kako je kaj z udobjem med vožnjo (sopotniki)?
Jasno mi pa je da GVC ni limuzina.
Obrnili nov list PGD Vrbje
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- Denis
- Kraj: Vrbje - Spodnja savinjska dolina
- Kontakt:
Ta hudi PGD VRBJE.
Pozdrav tudi z moje strani,
sem kar mal "fouš", da ste tega starga strica tko pomladil.
Samo vam "prvošm" iz vsega srca.
Bi se pa zelo priporočil za kakšen opis kaj vse ste naredili, kako ste rešili tehnične težave pri posodobitvah?
Ker bi v našem društvu radi malce našminkal TAM 110, pa sem malo brez idej. Ali pa bi prodali 110-tko in kupili nekaj novejšega ter ga malo dodelali.
Torej prosim vse, ki ste že kdaj posodabljali GVC-je, da mi malce pomagate, saj veste rad bi se pripravil na plan dela za naslednji dve leti.
sem kar mal "fouš", da ste tega starga strica tko pomladil.
Samo vam "prvošm" iz vsega srca.
Bi se pa zelo priporočil za kakšen opis kaj vse ste naredili, kako ste rešili tehnične težave pri posodobitvah?
Ker bi v našem društvu radi malce našminkal TAM 110, pa sem malo brez idej. Ali pa bi prodali 110-tko in kupili nekaj novejšega ter ga malo dodelali.
Torej prosim vse, ki ste že kdaj posodabljali GVC-je, da mi malce pomagate, saj veste rad bi se pripravil na plan dela za naslednji dve leti.
- Denis
- Kraj: Vrbje - Spodnja savinjska dolina
- Kontakt:
Se opravičujem za pozen odgovor vendar. Kabina vozila je na novo prebarvana, nadgradnja pa samo spolirana, notranjost kabine je stapizirana dodani so nosilci za IDA ter druga manjša oprema (svetilke, postaje itd..), nadgradnjo smo preuredili na opremo ki smo jo nabavili ter rabljeno opremo. Seveda pa se vsak mesec ali celo teden v vozilo še dodaja oprema, izbolšuje njegova uporabnost največ pomanjklivosti pa ugotoviš na vajah in intervencijah zato je potrebna posodobitev vozil. Teško je povedat - napisat preko objav kako bi vaše vozilo opremili in "našminkali" ideje padajo iz dneva v noč, seveda pa se da TAM 110 dobro porihtat.
Ta hudi PGD VRBJE.