TEPIH ZA GASILSKA TEKMOVANJA
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
TEPIH ZA GASILSKA TEKMOVANJA
Pozdravljeni!
jz bi prosu če mi lahko kdo svetuje, kje nabavit poceni in kvaliteten tepih za spajanje sesalnega voda??
prosu bi tudi če mi da lahko nekdo link na katerem je opisan standartd tega tepiha in postavitev oznak!
Hvala!!
jz bi prosu če mi lahko kdo svetuje, kje nabavit poceni in kvaliteten tepih za spajanje sesalnega voda??
prosu bi tudi če mi da lahko nekdo link na katerem je opisan standartd tega tepiha in postavitev oznak!
Hvala!!
Odg: TEPIH ZA GASILSKA TEKMOVANJA
lahko mi posredujete nasvete tudi na moj mail!
Re: TEPIH ZA GASILSKA TEKMOVANJA
Matija1987 malo prebrskaj po forumu in vse odgovore boš našel. Se je že veliko napisalo o tej temi!
viewtopic.php?f=8&t=10293&hilit=tepih
lp
viewtopic.php?f=8&t=10293&hilit=tepih
lp
sj sm gledau, sm na teh linkih ni več podatkov k je ze kar nekaj casa odkar so ble te objave!!
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Stran 114 Pravil GŠTD, drugače pa v trgovinah s talnimi oblogami, ponekod že vejo, kakšne mere so za gasilce.
LP
Janez
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Odg: Re: TEPIH ZA GASILSKA TEKMOVANJA
potrudi se s pravopisom, menda ni prav težko!mitja1987 napisal/-a:sj sm gledau, sm na teh linkih ni več podatkov k je ze kar nekaj casa odkar so ble te objave!!
di-du-di-du
hvala vsem za pomoč sm najdu ustrezno rešitev!!;=)
Odg: Re: TEPIH ZA GASILSKA TEKMOVANJA
Super, krasno - jo lahko zaupaš tudi ostalim !mitja1987 napisal/-a:hvala vsem za pomoč sm najdu ustrezno rešitev!!;=)
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
-
Tepih
Tisti, ki ste pa bližje Ljubljani pa priporočam ..... v industrijski coni Trzin.
Pred enim tednom smo ga kupili in smo zelo zadovoljni z njim.
Še uporaben nasvet: če boste imeli tepih veliko znotraj in, da ga boste vsakokrat zvijali priporočam tak tepih, ki nima na spodnji strani bunkic (namenjene so za hitrejše odvodnavanje vode). Te bunkice bodo s časoma odstopile od tepiha in tako se bo le ta uničil.
Še uporaben nasvet: če boste imeli tepih veliko znotraj in, da ga boste vsakokrat zvijali priporočam tak tepih, ki nima na spodnji strani bunkic (namenjene so za hitrejše odvodnavanje vode). Te bunkice bodo s časoma odstopile od tepiha in tako se bo le ta uničil.
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
Naslove podjetij si raje izmenjujte po ZS, da ne bi kdo očital nelojalnega reklamiranja.
LP
Moderator
LP
Moderator
Zdravo. Pri nas tudi razmišljamo o nabavi zelenega tepiha mislim da je dimenzija nekje 9X4m. Zanima me na kakšen način ste označili pozicije postavitve orodij, da le te ostanejo obstojne in se ne odstranijo prehitro ob zvijanju tepiha? Če hočeš lahko odgovor na ZS...Tepih napisal/-a:Tisti, ki ste pa bližje Ljubljani pa priporočam ..... v industrijski coni Trzin.
LP
MohoR
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
Bel spray, če maš pa kakšnega avtoličarja v društvu pa s pištolo in barvo za avtomobile. Trajno sicer ni in je oznake treba pač obnavljati, ampak za eno sezono bo.LISAC napisal/-a: Zdravo. Pri nas tudi razmišljamo o nabavi zelenega tepiha mislim da je dimenzija nekje 9X4m. Zanima me na kakšen način ste označili pozicije postavitve orodij, da le te ostanejo obstojne in se ne odstranijo prehitro ob zvijanju tepiha? Če hočeš lahko odgovor na ZS...
LP
MohoR
LP
Janez
Pozdravljeni!
po naših izkušnjah je najboljši način označevanja siv trak s tistimi vlakni znotraj, ki je izredno trpežen, tudi temperaturno. Tepih imamo že cca 3 leta in se na njem redno vadi vsaj 3x tedensko pa je še vedno prvi trak. Presenetljivo dobro drži.
lp
po naših izkušnjah je najboljši način označevanja siv trak s tistimi vlakni znotraj, ki je izredno trpežen, tudi temperaturno. Tepih imamo že cca 3 leta in se na njem redno vadi vsaj 3x tedensko pa je še vedno prvi trak. Presenetljivo dobro drži.
lp
Ali je to podoben trak kot "dachtape" ali je to to?Gost napisal/-a:Drugače se temu traku reče patex